Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 106kgférfi vagyok ! Napi 4x...

106kgférfi vagyok ! Napi 4x edzek és eddig 1500kalória /nap táplálkoztam kevés szerintetek ?

Figyelt kérdés

Elég sokszor szegem meg a diétát solszor elengedem magam emiatt nemtudok fogyni ..

Ha tartom szépen megy le de falási rohamaim vannak emeljek vagy csak fegyelmezzem jobbam magam ?

Elég nagy súlyokkal dolgozom..

#Edzés diéta
aug. 16. 19:03
1 2
 11/17 Korántsem válasza:

Szerintem ha aokat eszel az alapvetően nem baj, a baj inkább az ételek minőségével lehet. Pl ha valami mesterségesen előállított szar helyett inkább gyümölcsöt nassolsz, az jó, a rostok miatt talán még a fogyásban is segít.

Ha fogyni akarsz azt ajánlom hogy figyelj oda az ételek minőségére, és állóképességi sportot végezz, (ez a rendszeresség nagyon jó) szerintem először kerékpározz, (az nem cseszi szét az izületeidet) majd ha 85 alá mentél elkezdhetsz futni (az kevésbé időigényes)

Hajrá

aug. 17. 21:18
 12/17 A kérdező kommentje:
187cm vagyok
aug. 18. 10:56
 13/17 A kérdező kommentje:
3600kalórai az alapjárat a súlyomhoz képest ! Úgyhogy megemelem 2000re aztán meglátjuk :)
aug. 18. 10:58
 14/17 A kérdező kommentje:
Amiket eszem : csirke, rizs , tojás , csirke és pulykamell sonka , proteines pudingok joghurtok , amikor megsuegem viszont pék meg minden is :/
aug. 18. 11:00
 15/17 anonim ***** válasza:
Egy magasak vagyunk, csak én 87-90 kilóval. A BMR-em van 2000 kcal körül és sporttal együtt 2800-3000 körül tartok súlyt, úgyhogy az 1500 sport mellé tényleg kevés volt.
aug. 18. 17:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Ne privátban, légy szíves. 2000-rel is telejsen biztos, hogy fogyni fogsz, ha betartod.
aug. 19. 13:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Milyen számok ezek, hogy 1500 kalória, édes 🌳szom... 37 éves, 177 cm, 87-88 kg, ffi vagyok, egy hozzám hasonló magasságú átlagembernél látványosan izmosabb, és heti 3-4 edzés mellett, ha 3000 kalória körül eszek, akkor csak tartom a súlyomat.
aug. 19. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!