Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 106kgférfi vagyok ! Napi 4x...

106kgférfi vagyok ! Napi 4x edzek és eddig 1500kalória /nap táplálkoztam kevés szerintetek ?

Figyelt kérdés

Elég sokszor szegem meg a diétát solszor elengedem magam emiatt nemtudok fogyni ..

Ha tartom szépen megy le de falási rohamaim vannak emeljek vagy csak fegyelmezzem jobbam magam ?

Elég nagy súlyokkal dolgozom..

#Edzés diéta
aug. 16. 19:03
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Heti 4x bocsánat!
aug. 16. 19:06
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keveset eszel. Honnan jön ez az 1500 kalória? Ki számolta ki ezt neked?
aug. 16. 19:10
 3/17 anonim ***** válasza:
12%

A megszegett diéta azonnal le tud nullázódni, és kezdheted előről. Sajnos, pontosan be kell tartani, ezért is nem sikerül sokaknak.

Nem biztos, hogy nagy súlyokkal fogyni fogsz, mert a fogyáshoz a pulzusszámot kell emelni, és fenntartani egy bizonyos ideig.

Ha az az 1500 kalória tisztán szénhidrát pl. akkor biztos nem fogsz fogyni.

Én elkezdenék futni 106 kilósan is. Kimész a pályára, és körbe az egyeneseket lekocogod, a kanyarban séta. Aztán már a kanyarban is futás, egyre kevesebb séta.

aug. 16. 20:11
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kevés! 77 kilós csajként fogyok 1500zal
aug. 16. 20:34
 5/17 anonim válasza:
31%

Ha nincs kezelve az inzulinod, akkor akár hány kalóriát eszel nem fogsz fogyni.És mivel a Leptin szinted sincs kezelve, igy ne is várd, hogy meg tudd állni, hogy nem szeged meg a diétát. Tehát egy idő után azt fogod észre venni, hogy ahelyett, hogy fogynál-hizol.

Mivel a Leptin-rezisztencia hizást okoz-még null calória mellett is.

Egyre több dietetikus és endokrinólógus jön erre rá. Csak a Fittnes tulajok és alkalmazottaik nem néznek utána, csak eléd tolnak egy étrendet. Némelyike meg egy semmit mondó vérvételre küldet el a velük "jó kapcsolatban"lévő pénzéhes dokijukhoz. És a semmit mondó vérvétel nem fogja megmutatni a Leptin rezisztenciát és a hozzá kapcsolódó még plusz dolgokat.

Szépen fáradj el az endokrinólógusodhoz, egy 3 pontos inzulin, teljes körű pajzsmirig (beleértve UH-ot is) Leptin vizsgálat, és mellékvese vizsgálatra. Utána fogj bele bármilyen diétába. A már meglévő eredmányekkel és a hozzá szükséges gyógyszerrel+ a személyre szabott diétáddal. Akkor lesz értelme az erölködésednek, és nem csak vakvágányra futsz.

aug. 16. 22:36
 6/17 anonim válasza:
26%

A falási rohamod-két dologtól lehet: Leptin-rezisztencia, vagy Candidiázis.

Ha a Leptin szinted, és az inzulinod nincs kezelve a kg rohamosan vissza fognak térni, egy idő után.

aug. 16. 22:37
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Rém kevés. Hogy jött ki az az 1500? Tavaly voltam 101 kg mikor elkezdtem diétázni, és 2500 kalóriával indítottam. 2200 volt a vége és úgy, mint te, heti 4x edzettem. Ha túl kevés kalóriát viszel be, persze, hogy falási rohamaid vannak.
aug. 17. 08:02
 8/17 anonim ***** válasza:
47%

A falási roham teljesen normális dolog, ha huzamosabb ideig kcal deficitben vagy.

Én is nyomom a kalóriadeficites diétát és 1 napot volt falási rohamom 30 napbalatt. Nem faltam ugyan rosszat, mert van elég akaratom, hogy tartsam magam. Jégsalátát és uborkát toltam rengeteget, hogy telítsem magam.

Egyébként nálam az vált be nagyon, hogy ha mégis muszájnak érzem, hogy egy nap többet egyek vagy nasizzak(mert fontosnak tartom, hogy mentálisan is jól essen a diéta), akkor gond nélkül többet eszek, mint a beállított 1600kcal. Ha ma például este nézek egy filmet és teszem azt benyomok egy +500 kcalt (tehát 2100-ba eszem magam), akkor holnap annyival kevesebbet, tehát 1100 kcalt viszek be. De ilyenkor különösen fontos, hogy az a kevés kcal minőségi tápanyag legyen.

Egy kg zsír kb 7700 kcal. Egy hét alatt 1 kilót teljesen egészséges fogyni. Ergo napi 1100 kcal deficitben kell lenned. Ha 2 hét alatt akarsz 1 kgt fogyni, akkor napi 550kcal deficitben kell lenned. Az alapanyagcserédet meg neten ki tudod számolni.

28/F 95-ról jelenleg 85kg-n vagyok.

Az edzésnek nem lesz közé a te szinteden annak, hogy jobban fogysz-e, mert nem égetsz vele annyi kalóriát, hiába írja a sok app, hogy jaj lesétáltál 600kcalt... Dehogy sétáltál annyit. Az edzés arra lesz jó megfelelő fehérjebevitel mellett, h ne veszíts izmot (vagy akár gyarapíts) a kcal deficit alatt.

Ne higgy az ilyen internetorvosoknak... Candidiazis?! 😭😂 leptinrezisztencia.. 😭😂😭😂

Ui: say no to cheat days and cheat meals.

Ha konzisztensen erős maradsz, akkor meglesz az eredménye.

aug. 17. 08:15
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem 150 centi vagy a 100kghoz akkor talán 2200 körül is fogynál. Vszeg az 1500 bmr alatt van, ezért a falásrohamok
aug. 17. 09:49
 10/17 anonim ***** válasza:
1500 nekem 58 kilós nőként is kevés, ennyi mozgás mellett.
aug. 17. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!