Mennyi kalóriát esztek, mi mellé a napi aktivitásotok?
Nő, 40 év, 165 cm, 54 kg. Irodai munka jórészt home office-ban. Napi 3 óra kutyasétáltatás (átlagosan 17000 lépés).
Heti 4-5 óra itthoni kardió és saját testsúlyos erősíti edzés vegyesen, illetve olyan 150 km bringázás. 1900-2000 Kcal körül eszem egy nap. December elején indultam 60 kilóról, most 54 vagyok, 52 a cél.
32 éves, nő vagyok. Jelenleg itthon vagyok az 1 éves babámmal.
174 cm vagyok, 71 kg, 1800-2000 kcal között eszem, napi 45 percet tornázom.
96 kg-ról indultam 10 hónappal ezelőtt.
168cm, 73kg 19/F, kb 3000-3500 között eszek, de néha vannak napok mikor a sok kajálás után jól esik alig enni egy nap, akkor csak olyan 2000 körül eszek.
Nem vagyok túlsúlyos, tömegelek még 75kg környékére, heti 4 edzés
Férfi 178/88 2700kcal a diétám és ezzel fogyok. 3000kcal-al szinten tartok
4-5 edzés egy héten kb 2 órákat, emellett nagy fizikai aktivitás jellemzi a munkám.
Jól érzem magam evvel a súllyal. Csak a formálás a cél.
Nő, itthon egy 14 hónapossal. 164/61 kg, 33 éves.
Most kezdem az életmód váltást 1500 kalória körüli alappal, aktívabb mozgós napokon emelve 1800ra. Ha néha túllépem nem probléma. Cél kg nincs, meglátjuk hogy alakul idővel. Heti 3 nap 30 perces otthoni torna-jóga az alap kiegészítve 2-3 nap minimum 40 perces kocogós edzéssel kezdésnek. Meglátjuk hogy tudom ezeket tartani.
Ezzel a “programmal” egyszer már szépen lefogytam, tartottam is. Életem legjobb formájába voltam 30 éves koromra. Aztán jött a terhesség, stressz..stb.. :) Meglátjuk most is sikerül el. Elég elszánt vagyok.
8-as, attól, mert vékonyabb (és erőtlenebb) leszel, nem tudsz majd gyorsabb kitörést csinálni, cserébe viszont elájulhatsz egy-egy edzés közben.
Neked semmit nem kell fogyni, és nem kell a vívásra fogni, én is vívtam, 58-59 kiló voltam akkor, és gyors.
Kérdező: 2500 körül, de ez kevés, szóval muszáj emelnem.
Egy betegség miatt lefogytam majdnem tíz kilót, szóval most 47-48 vagyok, ami jóval kevesebb a normális súlyomhoz.
Mozogni: napi egyóra laza séta és ennyi, többre nincs szükségem most.
Régen vívtam, aztán azt abba kellett hagynom sérülés miatt, azóta úszok, futok - most nem, sajnos, de visszatérek majd a futáshoz, amint elérem az 51-52 kilót.
Most jógázok, mert az kikapcsol, de nem megerőltető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!