Egy éttermi carbonaraban kb mennyi kalória van?
Figyelt kérdés
Csak nagyjából elég. Ránézésre kb 700-800g. Minimális bacon. Sok parmezán.júl. 18. 10:45
1/10 anonim válasza:
800 gramm? Az combos adag, pláne ha parmezánnal is jól meg volt szórva. Recepttől és elkészítéstől függően simán lehet 2000-3000 kcal között is. Nézz kalóriaszámoló alkalmazásokban carbonara sablonokat, és meg fogsz döbbenni. Az ilyen mértékegységekkel pedig nem sokat lehet kezdeni, hogy "minimális" bacon, meg "sok" parmezán.
2/10 anonim válasza:
"Minimális bacon."
Carbonarában 0, azaz nulla bacon van.
3/10 anonim válasza:
A carbonarát eleve nem kalóriahívöknek találták fel, kimondottan nehéz étel.
4/10 anonim válasza:
"Carbonarában 0, azaz nulla bacon van"
A tradicionális carbonárában valóban nem bacon van, de tradicionális carbonarát nem igazán fogsz kapni egyetlen hazai étteremben sem.
5/10 anonim válasza:
Arra gondolsz, hogy a legtöbb helyen tejszínes tésztát adnak?
6/10 anonim válasza:
A "nagyjából" a "minimális" és a "sok" nem mértékegységek. Ha nem tudod pontosan mennyi van egy láthatóan rengeteg és egészségtelen kajában, válassz valami könnyebb, kevesebb ételt.
7/10 anonim válasza:
A carbonara tényleg az az étel, ami lehet 1000 kcal és 3500 kcal is, de nyugi, egyetlen étkezés nem befolyásolja érdemben a fogyást. Ne egyél minden nap 800 gramm carbonárát, meg élből ne egyél minden nap olyan kaját, aminek fogalmad nincs a kalóriartartalmáról, és nem lesz baj.
8/10 anonim válasza:
meg ettél majd nem 1 kilo carbonara tésztát ??
az szép 😆
9/10 anonim válasza:
Magyaroszágon bezártak az iskolák?
*megenni egy szó
*a majdnemet még eddig egy analfabétának sem sikerült szétszedni.
10/10 anonim válasza:
Nekem az egyik kedvenc kajám, szoktam csinálni. Én viszonylag kis adagokat eszem, 500 gramm tésztából készült carbonarat 6 adagban eszem meg, úgy 630 kcal egy adag. De mondjuk ha csak 4 részre osztom, úgy 945 Kcal egy adag. Szerintem inkább ez utóbbi felel meg egy éttermi adagnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!