Miért pont most jött rám a falásroham?
Próbáld meg a figyelmedet elterelni a kajáról. Menj shoppingolj, hívd fel egy barátnődet, iratkozz társkeresőre!
Másképp nem megy!
Visszahízol
Az én tapasztalatomat írom le neked válaszul. Nekem most az életmódváltásom közepén volt egy elég nehéz két hetem, amikor fizikailag-lelkileg padlón voltam. De megfogadtam, hogy ez nem fog visszavetni, viszont se hízni se fogyni nem szeretnék. Súlytartó kalórián voltam ebben a pár hétben. Azt vettem észre, hogy mivel többet eszek az elmúlt időszakhoz képest, a több szénhidrátfogyasztás visszahozta az étvágyamat. A súlytartás ment ugyan, de a falat kapartam minden étkezés előtt, és hiába minden hobbi, minden gondolatelterelés, csak az segített, amikor végül visszakerültem kalóriadeficitbe.
Még nem értem el a célsúlyomat, így ijesztő a gondolat, hogy ezek után hogyan fogom megtartani majd a testsúlyomat. Ezt még tisztáznom kellene.
Mert a 200 kalorias etkezes max egy uzsonna a napo 4-5 etkezesbol egy alacsony no szamara is.
Tul keveset probalsz enni.
1# nem mindegyiken,de reggeli, tízórai, uzsonna az 2-300igen. Kefir vagy bögrés zabkasa esetleg joghurt banánnal,ilyenek
169-55vagyok jelenleg és nem igazán sportolok max néha úszni megyek
2# igen amúgy az unalom is sajnos nagyon közrejátszik. Régen is faltam ha unazkoztam. Annyiban jó, hogy amíg szamolok, addig nem tud elszaladni velem a ló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!