Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez sok, kevés vagy pont elég...

Ez sok, kevés vagy pont elég egy napra? Valtoztatnatok rajta valamit?

Figyelt kérdés

Ezt ettem ma:

Reggeli:egy alma,mandarin,natur joghurt 250 g turo

Ebedre ettem egy keves toltottkaposztat egy pulykagomboccal es egy kicsi kenyerrel

Uzsonarra ettem egy fitt kremturot es szolot

Vacsorara pedig ettem egy fel csomag sonkat,egy uveges gombat ket tojassal es savanyusaggal,egy paradicsommal

2019. dec. 28. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:
24%
megis büfiztessünk?
2019. dec. 28. 16:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem írtad le milyen magas vagy, mennyi a súlyod, életkorod, mennyit mozogsz stb. + a 250g turon kívül nem írtál mennyiségeket (az sem mindegy hogy az a túró zsirszegény/felzsiros/zsíros) így nem lehet annyira megmondani.

A reggelid a túrótól és a gyümölcsök súlyától függően lehet akár 400 kcal is, és lehet akár 600. Vagy több.

És akkor ez csak a reggeli volt. Miért esznek többet az emberek, ha "egészséges" kajáról van szó?

Első szempont mindig a deficit, ha fogyni akarsz, szóval ezt ajánlanám figyelmedbe:

KALÓRIABÁZIS!

Nem is vacakolok tovább a napod többi részével, ezzel elmondtad mindent szerintem.

2019. dec. 28. 17:04
 3/5 A kérdező kommentje:

Zsirszegeny turo volt

176 cm /57kg es 18 ev

Probalok sulyt tartatni azert kerdeztem meg

Nemtudom mi a tul keves vagy a tul sok

Keresem az aranykozeputat

2019. dec. 28. 17:12
 4/5 A kérdező kommentje:

A joghurt 125g

A sonka kb 50g

A gomba pedig 170g

2019. dec. 28. 17:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tűnik soknak, amit megadtál sem elég a számoláshoz; de mivel így is vékony vagy nem kell ezen gondolkodnod. Havonta ráállsz a mérlegre, és tudsz korrigálni, ha változást tapasztalsz.
2019. dec. 28. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!