Ez sok, kevés vagy pont elég egy napra? Valtoztatnatok rajta valamit?
Ezt ettem ma:
Reggeli:egy alma,mandarin,natur joghurt 250 g turo
Ebedre ettem egy keves toltottkaposztat egy pulykagomboccal es egy kicsi kenyerrel
Uzsonarra ettem egy fitt kremturot es szolot
Vacsorara pedig ettem egy fel csomag sonkat,egy uveges gombat ket tojassal es savanyusaggal,egy paradicsommal
Mivel nem írtad le milyen magas vagy, mennyi a súlyod, életkorod, mennyit mozogsz stb. + a 250g turon kívül nem írtál mennyiségeket (az sem mindegy hogy az a túró zsirszegény/felzsiros/zsíros) így nem lehet annyira megmondani.
A reggelid a túrótól és a gyümölcsök súlyától függően lehet akár 400 kcal is, és lehet akár 600. Vagy több.
És akkor ez csak a reggeli volt. Miért esznek többet az emberek, ha "egészséges" kajáról van szó?
Első szempont mindig a deficit, ha fogyni akarsz, szóval ezt ajánlanám figyelmedbe:
KALÓRIABÁZIS!
Nem is vacakolok tovább a napod többi részével, ezzel elmondtad mindent szerintem.
Zsirszegeny turo volt
176 cm /57kg es 18 ev
Probalok sulyt tartatni azert kerdeztem meg
Nemtudom mi a tul keves vagy a tul sok
Keresem az aranykozeputat
A joghurt 125g
A sonka kb 50g
A gomba pedig 170g
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!