Sokat ettem ma?

Figyelt kérdés
2 dl zöldbableves, 3 dl tökfőzelék, 20 dkg sütőben sült fasírt, 2 db tükörtojás egy kis baconnel, háromnegyed db tk zsemlével, 2 db paradicsommal. Ez a mai egész napi kajám. Sok?
2024. júl. 4. 17:50
1 2
 11/12 anonim válasza:
Nem leszek nepszeru de …. Mivel en eleg vilagtalan voltam ilyen teren ezert befizettem egy eletmodvalto programra ahol “fogták a kezem” es megmutatták a helyes iranyt, ha meg engedheted magadnak javaslom neked is, az áruk 20.000-40.000-60.000 ft korul mozog, fugg attol is, hogy kihez jelentkezel, FittOdett pl 8 hétre ad etrendet es edzestervet 20.000ft ért, de pl Kovacs Lilla 12 hétre ad etrendet 40.000ft ért. Nyilvan ez csak pelda, rajtuk kivul meg nagyon sok szimpatikus ember foglalkozik ezzel.
aug. 3. 23:05
 12/12 A kérdező kommentje:
11# A-a.
aug. 6. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!