Nagyon sokat ettem ma?
Reggeli: cukormentes turo rudi
Ebéd: minden mentes maracujás sütit, 250g sós ropi, egy sajtos kifli, egy túrós palacsinta, milánói makaróni sajttal, egy falat kalács, pár kanál tarhonya.
Vacsora: egy paradicsom, kettő alma.
Most többet mutat a mérleg 2.5-kg al ugye nem fog fent maradni ez a súly növekedés? Bevettem 6db hashajtót, de rám jön néha ilyen falásiroham és nem tudom leküzdeni, mintha nem is én lennék.. Ti hogy küzdenétek le?:(
Mekkora adag (hány gramm) volt a süti, a makaróni, a tarhonya?
Ha az ebédet elosztonád 2-3 étkezésre, akkor kisebb valószínűséggel jönnének rád falásroham9k. Meg ha ennél zöldségeket, gyümölcsöket.
A ropi volt az értéktelen kalóriabomba. A többi, ha normál adag és szépen el van osztva a nap során, mellé zöldség, gyümölcs, akkor nem is olyan sok.
Pl.
Reggeli: paradicsom, sajtos kifli, egy-két szelet sonka.
Tízórai: egy alma, cukormentes rudi.
Ebéd: makaróni fél adag, előtte nagy adag zödségleves
Uzsonna: alma, süti
Vacsora: makaróni fél adag
Pótvacsora vagy napközben nasi: zöldségek rágcsálása nyersen
Ropi helyett még jó a rágó.
(Rágási kényszer, falásrohamok, ropi helyett rágó, nyers zöldségek.)
Sok víz.
Ez dehogy sok. Sőt kevés.
Tudod mi lenne jó?
Reggeli: kenyér, felvágott, zöldségek
Ebéd: Leves+főétel (nem két kanál hanem egy-egy tányérnyi)
Vacsora: megint szendvics vagy tojás.
Kérdező, a leírásod alapján súlyosan étkezési zavaros vagy.
6 DARAB hashajtót vettél be és annak örülsz, hogy így kevesebb kiló vagy?? Elárulom, hogy az nem zsír, hanem nagyrészt folyadék.
Azonnal keress fel egy szakembert ha később nem a kórházban akarsz kikötni. (Jobb esetben. Rosszabb esetben a föld alatt.) Írhat neked itt az ember étrendet, de előbb a fejedben kell rendet rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!