Sokat ettem ma?
Tudom nem egészséges stb. Nem kell ezt megjegyezni. Ez egy ilyen nap volt.
2 olivás stangli
2x kávé happy kókuszostejjel
májgaluskaleves egy nagy adag
3 töltött marcipános szaloncukor
3 midnight mentolos csoki
Nagyon elszaladt a ló? Ezzel most ronthattam?
Nem rontottad el. Ha minden nap így eszel, akkor "elrontod". De mi az, amit elrontasz, mi a célod? Minél egészségesebb étkezés úgy általában, vagy fogyás, esetleg izomépítés?
Én ma ezt ettem:
Hajnalban: 1 csomag Nógrádi sós pálcika, egy nagy adag almáspite.
Délelőtt: fél doboz jégkrém, fél tábla mogyorós csokoládé.
Délben 100g "egészséges" müzlis 30 gramm fehérjeporral, vízzel (ez rendes esetben a reggelim, csak 70g)
Délután: 1 csomag Nódrádi sós pálcika
Mindjárt vacsora: 150g roston sült hal répával, rizzsel.
még napközben 2 alma.
Este még egy fehérjeszelet lesz.
Elrontottam? Nem, hacsak nem ezt folytatom az elkövetkező napokban is. Tipikusan egyáltalán nem ezeket eszem egy nap, a müzli, a hal+rizs, alma és a fehérjék kivételével.
De előtte rontottam el, mert sokáig túl keveset ettem, most meg összeettem mindenfélét. Optimális? Egyáltalán nem.
Meg kell találni azt az egyensúlyt, ahol a legkevésbé van annak esélye, hogy mindenfélét össze-vissza egyél. Ha hajlamos vagy erre, lehet, hogy szakmai segítségre van szükséget rendbetenni az ételhez való hozzáállásodat, mert egy ilyen nap jelezhet problémát is.
De egyetlen nappal semmit nem lehet "elrontani".
Ez nemhogy sok, de kevésnek is tűnik, bár nem tudom, hogy milyen magas és hány kg vagy.
Nincs olyan, hogy egészséges és nem egészséges. Arra figyelj, hogy ne csak ilyen feldolgozott dolgokat egyél, hanem "normális" ételt is.
Figyelj az összetételre, mert ez szinte csak szénhidrát, amivel nincs baj, de fehérje szinte nincs is ezekben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!