Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Tényleg sokat ettem volna?

Tényleg sokat ettem volna?

Figyelt kérdés

Reggeli:

-1 zabkása

Ebéd:

-1 csirkemell uborkával paradicsommal, áfonya

Uzsonna:

Fél csomag túró fagyasztott gyümölcsel

Vacsora:

2 májkrémes kenyér

Anyám itt ájuldozik nekem hogy ez milyen sok..nem én tehetek róla H ő eszik egész nap egy szendvicset és ennyi. Viszont kicsit elegem van belőle, folyton beszól H miért eszek ilyen sokat.

2021. aug. 12. 21:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy sok, az nem lenne normális, ha te is csak egy szendvicset ennél egész nap. Eljiszem, hogy idegesítő, de próbáld meg figyelmen kívül hagyni a beszólásait, mert nem jogos.
2021. aug. 12. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy, milyen magas, nehéz?

Amúgy ez semmiképpen sem lehet sok, már bocs, de anyád nem normális.

2021. aug. 12. 21:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Viszonylag sok embernek így kezdődik az evészavara, hogy az anyja nem eszik és beszólogat neki. Több ilyen sztorit is olvastam. Vigyázz magadra, nehogy te is így járj. Egyáltalán nem eszel sokat.
2021. aug. 12. 21:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább kevésnek mondanám, de semmiképp sem soknak.
2021. aug. 12. 22:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ennyitől éhen halnék.
2021. aug. 13. 12:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Kitartást anyáddal, egyáltalán nem eszel sokat, ha ilyeneket mondogat neked akár anorexiával is végződhet, azt pedig nagyon jó lenne elkerülni.
2021. aug. 18. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!