Sokat ettem ma?
Ez aztán a fogyókúra. Okosan megtervezett diétának hangzik. Miért írtad a végére, hogy semmi cukros? A cukor lett volna a legkisebb probléma a mai kajálásoddal. Egyébként a moments szelet nem egy cukros nápolyi izé?
Amúgy látni kéne, hogy pontosan mekkora mennyiséget, ezáltal pontosan hány kalóriát vittél be ma, ugyanis a fogyás/hízás állapotáról kizárólag a kalóriák döntenek (remélem ezzel tisztában vagy), továbbá azt is tudni kéne a válaszhoz, hogy mennyire van belőve a napi kalóriakereted. Én nem a mennyiség miatt aggódnék ilyen étkezés mellett, hanem a minőségen és a milyenségen. A sajtos-tejfölös lángos tápanyag szempontjából értékelhetetlen, a grízgaluska leves szintén, a brassói aprópecsenyébe esetedben kár belekötni (bár biztos valami jó zsíros disznóhúsból és mirelit előre sütött bolti sült krumpliból készült), a moments szelet a kedvencem, a vacsora kihagyása pedig tök mindegy. Nem vagyok álszent, nem állítom, hogy időnként ne férhetne bele az ember étrendjébe egy-egy lángos vagy egy-egy moments szelet, de ha te rendszeresen ilyen minőségben étkezel, akkor az előbb-utóbb vissza fog ütni.
Az még hagyján, hogy ez rettentően kevés de amellett valami hihetetlen egészségtelen...
Megkérdezhetem mekkora a súlyod és magassádot? Mert ez már beteges és a lehető legjobb jóindulattal mondom...
Hogy a b. P. ba lehet lángost reggelizni???
Ha te nem veszed a fáradságot, hogy kimondd azt az egyszerű szót, hogy “nem”, amikor valaki lángost akar reggelizni, akkor mi miért véleményezzük a mai kajádat?
Szar és sok. Ennyi.
Útisten. Kik kommentelnek ide?
Hát besz*rok. Ez sok?
50 kilós nő vagyok, de én nem laktam jól ezt a menüt olvasva.
Vacsorára betoltam volna a nápolyi helyett még egy adag levest még egy adag brassóival.
Jesszus. Ne éheztessétek már magatokat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!