Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hány kalóriát egyek akkor...

Hány kalóriát egyek akkor hogy fogyjak?

Figyelt kérdés
24 éves nő vagyok, 163 cm és 75 kg, futópadon szoktam gyorsan sétálni emelkedőn néha futni kb. Heti 3x 1órát. Nem igazán tudom már hogy már hogy hány kalóriát egyek mert próbáltam 1200,1500 és 1600 körül de én egyikkel sem fogyok. Nem értem. Hetek óta. Rosszul esik hogy teszek magamért és nincs eredmény ami motiváljon. Mit tegyek? :(
máj. 23. 20:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm csak régen egy hét alatt fogytam mindig de mostnem. Próbálom nem méregetni mindig magam,majd írom hogy haladok.
máj. 25. 08:04
 12/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok csokkentettem a kalorian és mostmár szépen fogyok jó pár napja, lehet múltkor valamit elszámoltam vagy csak most indult be a fogyás
máj. 30. 04:32
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Én számolom a kalóriát, 1200 kcal eszek naponta, és 1 hónap alatt sikerült már 4 kg t leadnom. Most jön a kövi hónap a maradék 4 kg. Ha nálad nem müködik akkor mégsem úgy csinálod ahogy kell, ez matek.
máj. 31. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!