Mennyi kaloriat egyek, hogy fogyjak?
Figyelt kérdés
Kozel 1500kcal az alapanyagcserem.Na mar most en 1200 kalorias dietan vagyok.Nagy baj,hogy nem 1500 kaloriat eszek?En azt soknak talalom,mivel nem vagyok magas.Heti 3 tesink van,plusz aki akar,az mehet roplabdazni,en meg jelentkeztem,szoval ha ugy nezzuk,akkor heti 4x sportolok (nem nagy edzes).Heti fel-egy kilo fogyas lenne a celom ZSIRBOL.Altalaban maximum 80g ch-t,80-150g feherjet,70-80g zsirt eszek.2020. febr. 24. 16:21
1/1 anonim válasza:
Ha suliba jársz akkor meg fejlődésben vagy, ilyenkor különösen káros alapanyagcsere alatt enni! Meg eddzel is, tehát szerintem kb 1800- 2000 kalóriát elégetsz. Próbálj meg ha már muszáj minden nap sétálni egy órát vagy ilyesmi, de legyen meg az 1500 kalória változatos ételekből, s nem szabad koplalni, mert ennyivel úgy nagy lesz az izomveszteség, pláne ha kis súlyból fogynál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!