Sokat ettem ma?
Figyelt kérdés
Reggelizni nem szoktam.
Ebédre ettem 2 dl brokkolikrémlevest.
Utána 6 evőkanálnyi krumplipürét ugyanennyi csirkemell pörkölthöz. Utána kávét tejszínhabbal. Ez összesen 1000 kalória lehetett. Utána sétáltam a boltig, az nem volt olyan messze, max 3 km, így fel sem jegyzem.
Vacsorára ettem 2 szelet t.k toast kenyeret 2 db paradicsommal, fél paprikával, 8 gerezd kígyóuborkával, 10 dkg csirkemell sonkával és 2 db főtt tojással. Sajtot, vajat, ignoráltam.
Desszertnek ettem 18 dkg epret.
Ezeket nem számoltam ki mennyi lehet, de félek, (főleg az eper miatt) hogy sok lett mára. :(
máj. 14. 20:06
11/13 A kérdező kommentje:
10# 1800-zal nem fogyok. 5 hónapja stagnálok, ezért vettem visszább.
máj. 16. 10:34
12/13 anonim válasza:
Gyakorlatilag koplalsz. Amúgy semmi baj.
13/13 anonim válasza:
Ez a legkevésbé se koplalás, normális ebéd, normális vacsora. Csak a reggeli a fogyókúra, de mivel több étellel nem fogyott, hát kénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!