Hány kalóriát esztek egy nap?
Gondoltam azért lettem lepontozva, mert én a többséggel ellentétben még tömeget szeretnék felpakolni, és nem lefogyni :D
De engem nem érdekel a pontozgatás, még ha számok alapján úgy is tűnhet, egyáltalán nem vagyok túlsúlyós mert edzeni járok és figyelek a kaja minőségére nagyjából
12. Hát mennyire hosszú távban gondolkozunk? Nyilván 12 év zabálás után nem tartható a súly.
Az életmódváltás sem válik be hosszú távon, ha egyszercsak elkezdesz cukrot cukorral enni. Attól még nem a módszerrel van baj, hanem a mértéktelenséggel.
Mint írtam, addig működik az életmódáltás, amíg nem váltasz megint egy egészségtelenebbre. Az is csak addig működik, amíg tartod.
Ezt nyilván nem érted, mert az életmódváltás sem könnyű mindenkinek. Aki lelki okok miatt, vagy stresszkezelésből eszik, annak nem fog működni, hogy ne nassolgasson mellé, mert pszichikailag van rá szüksége és ott kellen kezdeni a probléma kezelést. Ahogy például a dohányosok közül is van, aki nem vagy csak nagyon nehezen tud leszokni, míg más egyik nap leteszi és többet nem gyújt rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!