Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hány kalóriát esztek egy nap?

Hány kalóriát esztek egy nap?

Figyelt kérdés
Írjátok oda légyszi hogy hány centi/hány kilók vagytok és mi a celotok☺️
2024. ápr. 30. 19:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
2000-2300körül. 175cm/64kg vagyok, már csak súlyt tartok. Sport heti 5x2óra. Összvissz 4 év alatt fogytam le 170kg-ról.
2024. máj. 1. 16:46
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
10. Láthatóan nem vàlt be hosszú távon, hisz visszahíztál és újra le kell fogynod. Drasztikus koplalással mèg akár többet is árthatsz mint használsz. Nekem ez a tapasztalatom. De ahogy gondolod.
2024. máj. 1. 16:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Gondoltam azért lettem lepontozva, mert én a többséggel ellentétben még tömeget szeretnék felpakolni, és nem lefogyni :D

De engem nem érdekel a pontozgatás, még ha számok alapján úgy is tűnhet, egyáltalán nem vagyok túlsúlyós mert edzeni járok és figyelek a kaja minőségére nagyjából

2024. máj. 1. 16:57
 14/17 anonim ***** válasza:

12. Hát mennyire hosszú távban gondolkozunk? Nyilván 12 év zabálás után nem tartható a súly.

Az életmódváltás sem válik be hosszú távon, ha egyszercsak elkezdesz cukrot cukorral enni. Attól még nem a módszerrel van baj, hanem a mértéktelenséggel.

2024. máj. 1. 17:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Amúgy meg eljutottam arra a pontra, amikor ekkora túlsúly az egész életemet olyan szinten keseríti meg, hogy ettől többet a koplalás sem árthat. És az hogy még hónapokig, évekig így legyek, már nem fér bele.
2024. máj. 1. 17:16
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
10 es, ha bevált volna nem híztál volna vissza... ha életmódváltást csinálsz és nemcsak fogyózol akkor nem fogsz visszahízni!
2024. máj. 7. 19:07
 17/17 anonim ***** válasza:

Mint írtam, addig működik az életmódáltás, amíg nem váltasz megint egy egészségtelenebbre. Az is csak addig működik, amíg tartod.

Ezt nyilván nem érted, mert az életmódváltás sem könnyű mindenkinek. Aki lelki okok miatt, vagy stresszkezelésből eszik, annak nem fog működni, hogy ne nassolgasson mellé, mert pszichikailag van rá szüksége és ott kellen kezdeni a probléma kezelést. Ahogy például a dohányosok közül is van, aki nem vagy csak nagyon nehezen tud leszokni, míg más egyik nap leteszi és többet nem gyújt rá.

2024. jún. 13. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!