Fiatal nők közepes aktivitással! Naponta hány kalóriát esztek?
Mikor serdülni kezdtem, már 80 kiló voltam. Gyerekként voltam csak átlagos testalkatú, de arra már alig emlékszem.
Ezért számolni kezdtem a kalóriákat, és akkor döbbentem rá, ha én ezt tudtam volna, hogy csak kicsit kevesebbet eszem (kb 30-40%-kal) akkor fogyni kezdek, már rég túllettem volna rajta. Pár hét alatt megszoktam a dolgot.
Kb 70 kilóra akarok lemenni, koplalás nélkül. Eddig 20 kiló lement, 1800-2000 kalórián vagyok közepes aktivitással (napi 200-300 kalóriányi mozgás.)
Kíváncsi vagyok, hogy mások mennyit esznek és hogy kb miket.
Férfiak is írhatnak, csak nemet írjon mindenki hogy tudjam. :)
Nekem fogyáshoz 1400 kcal, sulytartashoz 1600 korul. Kost vagyok 71 kg 154 cm
Mikor 80-85 voltam, 1750et ettem fogyashoz
170 cm, 63 kg.
76 kg-ról indultam, 1500 kcal kerettel fogyok. Naponta átlagosan 7000 a lépésszámom.
1800 kcal körül stagnálok.
168 cm, jelenleg 77 kg vagyok.
1700 kcallal jelenleg több mint fél kilót fogyok hetente szóval vihetném feljebb. Nagyon pörgős munkám van, szóval megyek egész nap, a közepes aktivitás fölött vagyok picivel.
167 - 54-55, napi kb 2000 kalória.
1700 alatt már fogyok, ami nem jó. Jól érzem magam így, nem kell fogynom, sem híznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!