6db közepes méretű töltöttkáposzta kb hány kalória lehet?
Bocsánat nem értek hozzá hogy számoljam ki. Van benne kukorica sonka némi zsiradék káposzta és nagyjából ennyit tudok mert nem én csináltam.
Ezt ettem ma meg egy marék áfonyát két szelet uborkát és két kocka 70%os lindt étcsokit. Milyen étellel tudom még kompenzálni vacsorára hogy ne hízzak tőle?
sonka, kukorica? ha ananasz is van benne akkor ez valami hawaii toltott kaposzta lesz.
amugy viccen kivul 6 toltott kaposzta az rohadt sok, szerintem 2-3 lehet az egy adag
1. A "közepes" nem mértékegység. Ami neked közepes, az nekem lehet, hogy kicsi.
2. Ha ennyire számít az, hogy ne hízz el, akkor miért eszel meg 6db töltöttkáposztát? Mit vártok ilyenkor? Akinek ennyire fontos, hogy tartsa a súlyát/fogyjon, akkor hozzon olyan döntéseket, amiket később nem fog megbánni..
1 napon egyébként sem múlik semmi. 1 hét alatt sem tudsz felszedni érdemleges mennyiségű zsírt, az emberi szervezet nem ennyire kiszámítható.
Ez a nap így sikerült, legközelebb figyelj oda jobban, és kész. Tenni már úgy sem tudsz tenni ez ellen. Nem tudod visszatekerni az időt :)
Egyszerű a képelt.
Onnan tudod hogy valami hizlal, hogy túlságosan is finom.
És onnan tudod hogy valami nem, ha olyanokat eszel, amiket korábban ki nem állhattál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!