Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Épp fogyókúrázok!Egész nap...

Épp fogyókúrázok!Egész nap nem kívánok nassolni,csipegetni ,de eljön az este és ennék.Akkor is ha nem vagyok éhes.Másfél hete csinálom,lement két kilo.Nagyon akarom,meg is állom,de jó lenne valami amivel könnyebb lenne.Ti ,hogy áltok ellen a kajának?

Figyelt kérdés
jan. 17. 09:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom, nagyon nagyon kevés a kalóriabeviteled, ezért vagy éhes. Én is anya vagyok, a 4éves gyerekem eszik ennyit, mint te. Felnőtt nő vagy, még a tétlen cukorbetegek is 1600 kcal körül esznek. Tessék rendesen enni, sok folyadékot igyál, lehetőleg vizet. Gyakran az agy keveri az éhséget a szomjúsággal, főleg azoknál, akik kajafüggőek. Számold ki a BMR-edet, és a kapott kalóriaigényeddel kezdj el enni, és a keretedbe bele fog férni a nasi is, ahogyan kiadja.
jan. 17. 12:50
 12/18 anonim ***** válasza:
36%
Én is este leszek gyenge, épp ezért eszem csak vacsit mert abba kb minden belefér ami a kedvencem :)
jan. 17. 13:27
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

nem csoda, hogy este felzabálnád a hűtőt, amikor éhezteted magad.

900 kalória az egy egyéves gyereknek is kevés, nemhogy egy felnőtt embernek.

jan. 17. 13:31
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
jan. 17. 13:33
 15/18 anonim ***** válasza:
Nasinak magvakat (pl. dió, mogyoró, mandula, kesudió, stb.) és 70% feletti kakaótartalmú étcsokit javaslok. Ezek egészséges nasik, aránylag kevés kalóriával, de kielégítik a rágcsálhatnékot. Én is ezeket szoktam ilyenkor enni. Csokiból 1-2 kocka, magvakból fajtától függően 20g körül (kis maréknyi).
jan. 17. 13:50
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Én is nassolok esténként, filmnézés közben. Ez nem kalória kérdése, akik ide írogatnak h nem eszel eleget, meg akaraterő stb., azok semmit sem tudnak a dolog pszichológiai/neurális hátteréről. Általában stressz, szorongás, kényszeresség, stbstb az oka. De lehet simán kimerültség, alváshiány bármi.

Nálam megoldást jelentett amikor a probléma fő okait feltártam. Ez főként a munkámból adódó stressz és szorongás volt. Munkahelyet váltottam (és rájöttem hogy a 9-6-os irodai rabszolgamunka nem nekem való) és máris könnyebb volt felhagyni az esti nassolással.

Ez nem egyik napról a másikra ment egyébként, de eleinte tüneti megoldásokkal is elég jó eredményeket értem el. Kidobtam minden nasit, teleraktam a hűtőt zöldségekkel, és azt ropogtattam, ha rámjött h ehetnék. Sajnos egy-egy stresszesebb időszakban mindig visszaestem, lementem a boltba és vettem egy nagy chipset vagy csokit és fél óra alatt benyomtam. Szóval hiába van önuralmad az esetek 99%-ban ha egyszer jön egy stresszes nap a melóban. Kicsit olyan ezt mint az alkohol, cigi, nehéz róla leszokni ha stresszes életed van. A stresszt kell megszüntetni, legalábbis a legtöbb esetben, persze lehet más is az ok.

jan. 17. 14:46
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

16-os, aki 900 kalórián él egy nap, ami ÉHEZÉS!, még SZÉP, hogy kieszi este a hűtőt. Pontosan.

Mert kiéhezteti magát. 1200-1300 kalória is egy kétévesnek elég, nem egy felnőtt nőnek.

Igen, pontosan tudom, és nem kell belemagyarázni semmit. A kérdezőnk éhezteti magát. Ez a nagy helyzet.

jan. 17. 18:20
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem eszem ki a hűtőt,mert akkor oda a fogyókúra!Csak azt írtam ehetnékem van!Tegnap este csináltam salátát,imádom!Szoval ez is egy megoldás,hogy ne esssk kísértésbe!Köszi mindenkinek!
jan. 18. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!