Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 27 napja kezdtem el úgy...

27 napja kezdtem el úgy fogyózni,hogy számolom a kalóriákat. Az első 3 nap pokoli volt. De mostanában már 1000 kalóriát is nehezen tudok megenni.Nem érzek éhséget.Normális ez?

Figyelt kérdés
8 kilót fogytam már eddig

jan. 6. 21:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
46%

17

Tehát azt mondod hogy zsíros húsokon élve lefogyhatok, ha nem eszem mellé krumplit? :D Hahó, ébresztő.... Ez nem így megy. :)

A szénhidrátot csak azért jó csökkenteni, mert magas a kalóriatartalma, tehát ha zöldség kötetet eszem, akkor valóban jobb eséllyel fogok fogyni. De ettől még nem tömhetem teli magam disznózsírral... Illetve a szénhidrátra szüksége van a szervezetnek, nem szabad teljesen kiiktatni.

jan. 7. 14:47
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
21 Igen, ezt mondom, és de igen, ez így megy. Szénhidrátot tud készíteni a test, amennyi picire van szüksége. Nem kell bevinni. Fehérje és zsír nélkül van csak gond.
jan. 7. 14:54
 23/28 anonim ***** válasza:
27%

ÉBRESZTŐ EMBEREK!

A túl sok szénhidrát okozza az elhízást!

jan. 7. 14:55
 24/28 anonim ***** válasza:
0%

Oké leszavazók, csak egyet kérek:

Nézzétek meg ezt a tudományos videót (angol): youtube.com/watch?v=_sQrIi-RkuU

jan. 7. 15:33
 25/28 anonim ***** válasza:
Mindenki hülye csak én vagyok helikopter. :)
jan. 7. 15:56
 26/28 anonim ***** válasza:
0%
A többségnek mindig igaza van. A nagyvállalatok a legjobbat akarják az embereknek.
jan. 7. 16:01
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
Én is 1000 kaloriával fogytam le.Sokat éheztem,az igaz.Viszont tartottam a súlyom évekig.Azóta szültem két gyyereket és 56 ról 108 kilo lettem.A legkisebb 10 hónapos,most vagyok 89 kg.Most kezdtem ujra,viszont kicsivel több kalóriát eszek,mert az nagyon nem egészséges.
jan. 8. 06:06
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
Sokan nem tudják, mert nem próbálják ki, de tényleg lehet csökkenteni az éhséget. Az időszakos böjtölők nem éhesek akkor, amikor nincs evési ablakuk. Persze az elején még igen, de hamar meg lehet szokni. Én napi 5x evős voltam, akkor mindig éhes voltam. Ettem egy kevés reggelit 7kor, majd elindultam munkába és fél 10-kor már embert tudtam volna ölni, annyira éhes voltam. Úgyhogy betoltam egy almát. Délben ebéd, kettőkor megint alma, aztán fél 5re hazaértem és amit találtam betoltam. Úgyhogy átálltam inkább három nagyobb étkezésre. Ez azért már jobb volt, de nem az igazi, mert na néha kimaradt a reggeli, akkor nagyon ideges voltam, meg akkor borult az egész napom és mindent bezabáltam a nap hátralévő részében. Ha folyton eszel, az így játszik a vércukroddal. Aztán fokozatosan átálltam arra, hogy a reggelit elhagytam, majd az ebédet is. OMAD ennek a neve. Csak vacsorázom, akkor viszont nagy adagot, de még akkorát, hogy deficitben legyek. Az első 2-3 hét nehéz volt. Éreztem éhséget, korgott a hasam. Ilyenkor üres zöld teákat ittam, akár hármat is egy nap, de rendszerint elég volt egy. Azt is kevesen tudják, hogy nem kell egyből enni, ha éhes leszel, mivel az éhség hullámokban jön. Éhes voltam, vártam 20-30 percet és elmúlt a következő 2-3 órára. Most már ez sincs. Nincs egyszerűen naközben éhségérzetem. Mert a szervezet akkor éhes, amikor tudja, hogy akkor szokott kaját kapni. Hozzászokás kérdése. Mint ahogy a kevés kalória is. Csináltam villámdiétát. A második napon elég szarul voltam, de utána megszoktam és végig tudtam csinálni. Ez ilyen. Szerintem egyél annyit, amennyi a BMR-ed, mégis csak úgy az egészséges. De annál többet nem kell, ha nem vagy éhes, inkább örülj neki, hogy könnyen megy a fogyás :D
jan. 8. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!