Milyen volt a mai kajám szerintetek? Súlyt tartok, ez az első napom. Hány kalória körülbelül? 16/L 166/51
R:zabkása (50 gr zabpehely, 1 db alma, 1.5 evőkanál méz, 1 evőkanál kakaó)
T: 2 db belvita jóreggelt keksz, 1 db alma
E:Egy közepes tányér tofus lecsó (kolbász nélkül), egy adag zabpehelypuding, 1 db Zabpehelykeksz
U: 3 db pikok tarja, 1 db puffasztott rizs, 3 szelet kecskesajt
V:100 gr túró, fahéj, 2 evőkanál natúr joghurt
Ha így jól érezted magad, nem voltál éhes, volt elég energiád, te tudod... Nekem a vacsora tűnik nagyon kevésnek.
Egyél változatosan. Hosszabb távon meglátod majd, hogy mennyi az az adag, amitől nem hízol, de ne is fogyj tovább!
16 voltam, amikor először fogyóztam, mondjuk én elég hülyén csináltam, nem is írom le, nehogy "tanuljon belőle" a fiatalság. Rólam 2-3 hónap alatt le is olvadt akkor a felesleg, anyagcserém akkor még gyors volt.
1. Mérd magad hetente, tartod-e a súlyod.
2. Tovább ne fogyj, szerintem most is tűbe lehet fűzni.
3. Változatosan, sok zöldségféle-hús-hal, de a szénhidrátot sem elhanyagolni!
Nagylány vagy már, de még testi-szellemi fejlődésben: túl drasztikus ne legyél.
A 41 éves nő.
Utolsónak igaza van.
Én is súlyt tartok, de ettől többet eszem, pedig 163/50kg 17éves lány.
Zab:200
Kakaó:30
Alma:80
Méz:40
Reggeli:350
Kekszek:120kb.
Alma:80
Tízórai:200
lecsó:300ra tippelek
Adag? Az mennyi? Najó, legyen 160
Keksz:40
E:500
tarja:100
Pufirizs:30
Sajt:100
U:230
Túró:150
Joghurt:70
V:220
Összesen:(kb.)
ha mindent jól számoltam, 1550kcal
Amit beiktathatnál:görög joghurt gyümölccsel, étcsokoládéval, reform kaják, csirke/hal, ha eszel, és sok zöldség!!
Já, én is keveslem, de ezt te érzed. Mérd magad, mert ha fogysz, akkor nyilván kevés, és emelni kell az adagokat.
A reggeli az tök jó, csak győzd tartani a zabpelyhet :D
Mehet kicsit több fehérje, sovány húsok, csirkel, pulyka, hal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!