1200 kcal-ás étrendnél mikor indul meg a fogyás? Mikor kell látni, hogy lemegy az első kg? Kb. 1 hét?
Eleve kudarc lesz, ha ilyen borzalmasan agresszív módon indulsz neki...
1200 kcal az életfunkcióid fenntartására is kevés!
Mindjárt leírja a kérdező, hogy 149 centi és 55 kiló, a szörnyülködésnek meg vége szakadhat :D
Bár szerintem nem látjuk többet a kérdezőt, de azért itt egy emberen kívül másokat semmilyen részlet nem érdekelt, csak annak a szajkózása, hogy úúúúristen 1200 kalória.
Lehetne ezen kívül is részletezni, hogy testsúly/magasság, mert ennél azért bonyolultabb, de gondolom nem fontos.
A 3#as nem tudom miért lett lepontozva.
Teljesen igaza van.
2000 kalórián tartottam súlyt súlyzós edzés mellett. Panaszkodtam az anyagcserémre meg a genetikámra, hogy keveset ehetek..
Azóta növeltem a napi aktivitásom, 15.000 lépés naponta a súlyzós edzés mellé. Lám, 2800 kalórián sem nő a súlyom :)
1200 kcal nagyon kevés. Nekem is kevés lenne, pedig elég alacsony vagyok és 50 kiló.
Első körben azt próbáld kideríteni, hogy mennyi a súlytartó kalóriád jelenleg. Egyél annál kevesebbet maximum 500 kcal-val, és növeld az aktivitásodat.
A legtöbb diéta azért bukik el, mert túl extrém, és nem fenntartható. A legtöbben gyors, hirtelen eredményeket akarnak, de a diéta egy maraton. Ne sajnáld az időt arra, hogy kiderítsd mennyi kalóriával kellene elkezdened, milyen ételek megfelelőek számodra ehhez, és milyen mozgásforma fenntartható számodra rendszeresen. Az idő, amit ezzel megspórolsz egy random kalória kitűzésével hosszútávon visszaüt, és ott fogsz állni, hogy nem tudod tovább csinálni, csak több kiló jön rád, nincs energiád, rossz a hangulatod... Stb. Megéri lassan, okosan, tájékozottabban belekezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!