Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 1200 kcal-ás étrendnél mikor...

1200 kcal-ás étrendnél mikor indul meg a fogyás? Mikor kell látni, hogy lemegy az első kg? Kb. 1 hét?

Figyelt kérdés
2022. dec. 5. 21:09
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Hány kg vagy, milyen magas, nemed?
2022. dec. 5. 22:03
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

Eleve kudarc lesz, ha ilyen borzalmasan agresszív módon indulsz neki...

1200 kcal az életfunkcióid fenntartására is kevés!

2022. dec. 5. 22:20
 3/10 anonim válasza:
75%
Inkább mozogni kellene mint koplalni. És most a mozgáson ne egy intenzív sportot érts, hanem mondjuk egy órás tempós sétát. De azt minden nap.
2022. dec. 5. 23:03
 4/10 anonim ***** válasza:
42%
Ja azzal a 1 órás sétával eléget kemény 100 kalóriát, hú majd biztos ettől fog lefogyni. A mozgás hasznos és kell is de ha fogyni szeretnénk akkor sokkal többet számít a kaja mint a mozgás. Közel sem égetünk el annyi kalóriát sportolással mint azt a többség gondolja. Arról nem beszélve h egy kiadós kemény edzés után sokan éhesek lesznek és emiatt több kalóriát visznek be mint amennyit a mozgással elégettek és semmit nem ért az egész.
2022. dec. 6. 02:20
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
1200 kalóriás étrendet nem fogsz tudni tartani max. pár hétig. 1200 kalória még egy 50 kilós nőnek is kevés aki egész nap nem csinál semmit csak fekszik és bámulja a tv-t. Nem lesz energiád, nem csak fizikailag, a szellemi teljesítő képességed is romlani fog, lassabban fogsz gondolkodni, enervált és ingerült leszel állandóan. Próbálkozz 1500 kaloriaval, ahhoz is vasakarat kell h hónapokig tartani tudd.
2022. dec. 6. 02:28
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
1200 Kcal egy gyereknek elég:) Szerintem már alapból rosszul indulsz neki és a végére amíg bírod az éhezést annyit fogsz hirtelen enni mint egy elefánt és ami lement az duplán visszajön 1-2 keményebb étkezésből tehát ugyanott leszel ahol elindultál.5-ösnek van igaza minimum 1500 kcal kell de ha 1700 az se tragédia csak ne koplalj.Sportolni kellene minél többet kardió edzést kombinálni súlyzózással persze nem 10kg-os súlyokra gondolok nyilván.
2022. dec. 6. 09:17
 7/10 anonim ***** válasza:
65%

Mindjárt leírja a kérdező, hogy 149 centi és 55 kiló, a szörnyülködésnek meg vége szakadhat :D

Bár szerintem nem látjuk többet a kérdezőt, de azért itt egy emberen kívül másokat semmilyen részlet nem érdekelt, csak annak a szajkózása, hogy úúúúristen 1200 kalória.

Lehetne ezen kívül is részletezni, hogy testsúly/magasság, mert ennél azért bonyolultabb, de gondolom nem fontos.

2022. dec. 6. 10:10
 8/10 anonim ***** válasza:
96%

A 3#as nem tudom miért lett lepontozva.

Teljesen igaza van.

2000 kalórián tartottam súlyt súlyzós edzés mellett. Panaszkodtam az anyagcserémre meg a genetikámra, hogy keveset ehetek..

Azóta növeltem a napi aktivitásom, 15.000 lépés naponta a súlyzós edzés mellé. Lám, 2800 kalórián sem nő a súlyom :)

2022. dec. 6. 13:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

1200 kcal nagyon kevés. Nekem is kevés lenne, pedig elég alacsony vagyok és 50 kiló.

Első körben azt próbáld kideríteni, hogy mennyi a súlytartó kalóriád jelenleg. Egyél annál kevesebbet maximum 500 kcal-val, és növeld az aktivitásodat.

A legtöbb diéta azért bukik el, mert túl extrém, és nem fenntartható. A legtöbben gyors, hirtelen eredményeket akarnak, de a diéta egy maraton. Ne sajnáld az időt arra, hogy kiderítsd mennyi kalóriával kellene elkezdened, milyen ételek megfelelőek számodra ehhez, és milyen mozgásforma fenntartható számodra rendszeresen. Az idő, amit ezzel megspórolsz egy random kalória kitűzésével hosszútávon visszaüt, és ott fogsz állni, hogy nem tudod tovább csinálni, csak több kiló jön rád, nincs energiád, rossz a hangulatod... Stb. Megéri lassan, okosan, tájékozottabban belekezdeni.

2022. dec. 6. 13:54
 10/10 NTBS ***** válasza:
100%
Hamar, de nem lesz tartós, mert nem fogod bírni, annyira kevés táplálék.
2022. dec. 6. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!