27 napja kezdtem el úgy fogyózni,hogy számolom a kalóriákat. Az első 3 nap pokoli volt. De mostanában már 1000 kalóriát is nehezen tudok megenni.Nem érzek éhséget.Normális ez?
Nem normális. A tested brutálisan éhezik, hiába nem érzed magad éhesnek. Sajnos saját tapasztalat hogy ennek meglesz a böjtje. Nekem az rn 1200 kalorias etrendem itan 3.5 evvel is vannak olyan kovetkezmenyei amivel kuzdok.
Surgosen allj vissza egy egeszseges kaloriara. Számold ki a BMR értéked. Pl a gymbeam bmr számlálója nagyon jó. Soha!!!! ne egyél kevesebbet mint a bmr értéked. A tested éhezik akkor is ha nem szól.
Én 155 centisen amikor 80 kilo voltam akkor fogytam viszonylag gyorsan 1700 kalóriával. Szóval kb most 1900-2000 kalória kozott kellene enned.
Kb ket hetig ne allj merlegre es vidd fel a kaloriadat a bmr szintre. Minimum annyira de inkabb 100-200 kaloriaval tobbre. Utana folytasd azon es fogyni fogsz. Minden 8-10 kilo leadasa utan szamold ujra a bmr erteked. Es hajrá.
Voltam a te cipodben. Nem lehetetlen de onnan hogy elhatarozas es kaloriaszamitas kifejezetten konnyu. Irhatsz privatot ha vannak meg kerdeseid.
De tenyleg ezt a nagy koplalast hagyd abba mert nagy baj lesz
Nagy baj. Kicsit tul tudomanyos de leirja a lenyeget
A fogyas uteme tul gyors, a tested éhezik, az étkezésed 99 százalék hogy tápanyaghiányos ilyen kevés kalóroából.
Ha meg az egeszseged nem gyoz meg akkor majd meglatod hogy ilyen gyors fogyassal milyen csunyan fog logni a borod. Ilyen keves ido alatt nem tud visszahuzodni, alkalmazkodni
Hát miért hazudnék? :)))
Van ez a Kalóriabázis nevű alkalmazás,azt használom
Tegnapi napom:
1 Tonhalkonzerv(zöldséges)
5dkg szalámi
1 tányér gombaleves
1 vajaskenyér
15 dkg naspolya
2drb Negro
Ez így 980 kalória,az alkalmazás szerint.
Azért kértem tanácsot, mert ilyen étkezés melett feltünt hogy nem vagyok éhes. Nem értem miért!
Máskor ennyit képes voltam megenni egyszeri alkalommal.
Nem szeretném ha az egészségem rovására válna,ezért érdeklődöm!
Fogyáshoz inkább a böjtölést és a szénhidrátok/cukor/édességek kerülését ajánlanám.
www.youtube.com/results?search_query=counting+calories+is+stupid
Lehetsz jóllakott, számolgatás nélkül és fogyhat a zsír. Annyi kell csak ehhez, hogy a tested a zsírból kényszerüljön energiát nyerni. Amíg van cukor (szénhidrát), addig abból próbál.
Akármennyi kalóriát megehetsz zöldségből, húsból, nem lesz belőle zsír. A cukorból lesz a zsír.
Nem kell koplalni a fogyáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!