Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Napi 4-8 kilométer az évek...

Napi 4-8 kilométer az évek alatt hány kiló fogyást eredményez?

Figyelt kérdés

Négy éve mindennap sétálok, amikor tudok. Átlagra 5,5 kilométer jött ki.

Ezt beszoroztam és 8030 kilométer jött ki. Hogyan tudom kiszámítani, hogy ez hány kalóriát, azaz hány kiló mínuszt jelent? Mióta mindennap sétálok, nem fogytam egy dekát sem, csak ezért érdekel. Nem a fogyás miatt sétálok elsősorban, hanem mert másik munkahelyem lett és nem szeretek tömegközlekedni. 115 kg vagyok.

2023. nov. 23. 16:22
1 2
 11/19 anonim válasza:
ez k#rvajó, megkérdezi, hogy 4 km az hány kg, LoL
2023. nov. 24. 09:21
 12/19 anonim ***** válasza:
Smeennyit. Ez lenyegeben a napi atlagos aktivitas resze
2023. nov. 24. 09:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"Kalóriabevitelem ugyanannyi"

Ezt mire alapozod? Pontosan számoltad mindennap?

Egyébként a mozgás kalóriaszükségletét rendszeresen túlbecsülik; ha pedig rendszeresen végzed, akkor egyre kevesebből és kevesebből kihozza a szervezet.

2023. nov. 24. 15:36
 14/19 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, mennyit mozogsz, hogyha ételből többet viszel be, mint amennyit elégetsz. Ennyi a titok: az étkezés.
2023. nov. 24. 16:27
 15/19 anonim ***** válasza:
4km az 6ezer lepes kb. Tehat 6-12ezer lepes/nap... Az nem szamit soknak, meloba 2x annyi is megvan neha es nem "fogaszt" (bar nem is akarok).. ez nem edzes. Ezen felul heti 4x1,5 ora kondi megy
2023. nov. 25. 10:42
 16/19 A kérdező kommentje:
December óta elkezdtem biciklizni minden másnap, olyankor 15 kilométert, erre ráment még a fent említett séta is. Még mindig ugyanannyi kiló vagyok!!!
márc. 26. 19:49
 17/19 anonim ***** válasza:

Mert még mindig rossz az étrend. A fogyás az étrenden múlik, ahogyan ezt leírtam a #6 válaszomban is az almás példával.

Ameddig nem számolsz kalóriát, addig csak a véletlenre bízod a fogyásod.

márc. 27. 10:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Mert emellé továbbra is túl sokat eszel. Az is lehet hogy eddig folyamatosan de lassan híztál. Most ugyanazt eszed de aprotolsz es igy mar nem hizol hanem sulyt tartasz
márc. 27. 13:26
 19/19 A kérdező kommentje:
Számolom a kalóriát. 1600-1900 a napi bevitelem. Valamivel kevesebbet is eszem a 75 kilós anyámnál…
márc. 28. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!