Hogy néz ki a kcal számlálás a gyakorlatban, mennyi időt vesz el?
Annyira macerásnak érzem, nem motivál. Hogy vegyem rá magam, hogy könnyű ezt csinálni?
28/N 170 cm 115 kg
Azért VALAMIT tenni is kell, ha fogyni akarsz, a kalóriaszámolásnál CSAK ANNYI a dolgod, hogy MINDENT lemérsz és beírod egy megfelelö oldal kalkulátorába.
Ha ennyire sem vagy képes, akkor semmi esélyed fogyni, varázslat útján nem megy
Nem vesz el túl sok időt.
Én előző este összerakom a másnapi étkezéseim általában és előre beírom, másnap már csak megenni kell.
Ha gyakran főzöl bonyolultabb dolgokat akkor azért picit összetettebb, mert mindent le kell mérni főzés előtt, aztán a kész ételt is egyben(elpárolgás miatt ugye).
Illetve idővel könnyebb lesz.
Példaként: van mondjuk 4 felvágott amit gyakran veszel. Egyszer kikeresed/felviszed utánna megjegyzi az app, ezerszer könnyebb kikeresni és beírni amikor már tudja az app hogy mit próbálsz keresni, meg te is tudod hogy helyes a kalóriaérték.(ezt mindig érdemes megnézni amikor valami újra keresel rá, nem biztos, hogy helyesen lett megadva az appban más által)
Én nem bírtam hosszú távon idővel, vissza is híztam. Ha egy fél órát rászánok naponta a tervezésre, beírogatásra, akkor működik nekem. És nem csak mérni meg számolni kell, hanem kitalálni, mit egyél, ami belefér a limitbe.
Egy darabig azért érdemes csinálni, tanulságos, és amit tanulsz (pl. normál adagméretek) később jól jön.
Én még kísérletezem, hogy mi az a szintű számolás, ami időben belefér, és elég pontos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!