Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogy néz ki a kcal számlálás...

Hogy néz ki a kcal számlálás a gyakorlatban, mennyi időt vesz el?

Figyelt kérdés

Annyira macerásnak érzem, nem motivál. Hogy vegyem rá magam, hogy könnyű ezt csinálni?

28/N 170 cm 115 kg

2023. okt. 24. 17:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Appal. Szedd le a Yaziot
2023. okt. 24. 17:59
 2/20 A kérdező kommentje:
De úgy is macerás. Lemérni mindent
2023. okt. 24. 18:03
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Még el sem kezdted, de már a kifogásokat keresed. :D
2023. okt. 24. 18:36
 4/20 A kérdező kommentje:
Próbáltam már de nem tetszett.
2023. okt. 24. 18:45
 5/20 anonim ***** válasza:
92%

Azért VALAMIT tenni is kell, ha fogyni akarsz, a kalóriaszámolásnál CSAK ANNYI a dolgod, hogy MINDENT lemérsz és beírod egy megfelelö oldal kalkulátorába.

Ha ennyire sem vagy képes, akkor semmi esélyed fogyni, varázslat útján nem megy

2023. okt. 24. 19:01
 6/20 anonim válasza:
100%
Teljesen egyeznek a paramétereink, kor, súly, magasság, :D. Én is kalória számolással fogyok, kezd el csinálni, és egy idő után kb fejből tudni fogod mibe mennyi van. Nagyjából +2 perc amíg lemérem az ételt mielőtt megeszem, és felírom valahova szóval egyáltalán nem nagy dolog.
2023. okt. 24. 19:32
 7/20 A kérdező kommentje:
6: van kedved beszélgetni?
2023. okt. 24. 20:06
 8/20 anonim válasza:
100%
Írj nyugodtan ha van kérdésed, már elég sokat fogytam, és sajnos híztam is vissza 😅 De tudok pár dolgot az egészséges/kalória szegény táplálkozásról.
2023. okt. 24. 20:35
 9/20 anonim ***** válasza:

Nem vesz el túl sok időt.

Én előző este összerakom a másnapi étkezéseim általában és előre beírom, másnap már csak megenni kell.

Ha gyakran főzöl bonyolultabb dolgokat akkor azért picit összetettebb, mert mindent le kell mérni főzés előtt, aztán a kész ételt is egyben(elpárolgás miatt ugye).

Illetve idővel könnyebb lesz.

Példaként: van mondjuk 4 felvágott amit gyakran veszel. Egyszer kikeresed/felviszed utánna megjegyzi az app, ezerszer könnyebb kikeresni és beírni amikor már tudja az app hogy mit próbálsz keresni, meg te is tudod hogy helyes a kalóriaérték.(ezt mindig érdemes megnézni amikor valami újra keresel rá, nem biztos, hogy helyesen lett megadva az appban más által)

2023. okt. 24. 22:32
 10/20 anonim ***** válasza:
47%

Én nem bírtam hosszú távon idővel, vissza is híztam. Ha egy fél órát rászánok naponta a tervezésre, beírogatásra, akkor működik nekem. És nem csak mérni meg számolni kell, hanem kitalálni, mit egyél, ami belefér a limitbe.

Egy darabig azért érdemes csinálni, tanulságos, és amit tanulsz (pl. normál adagméretek) később jól jön.

Én még kísérletezem, hogy mi az a szintű számolás, ami időben belefér, és elég pontos is.

2023. okt. 25. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!