Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért nem látszik rajtam,...

Miért nem látszik rajtam, hogy fogytam?

Figyelt kérdés
Fogytam 7 kg-ot, és egyáltalán nem látom magamon. Pedig azért az nem kis súly, és kórosan elhízott se vagyok, mert azt megértem, hogy egy 120 kg-os emberen nem látszik, de én 90 kg-ról fogytam le 83-ra, azért az nem kis dolog.

2023. aug. 10. 19:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

10-es: ha elötte belepréselte magát a ruháiba, akkor most könnyen lehet, hogy csak nem feszül rajta.

Emellett ez a 7 kg nem egészen igaz, mert az elsö 2-4 kg föleg víz volt, ami nem igazán látható.

2023. aug. 11. 16:13
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Az nem lehet, hogy ezt a súlyt főleg izomból adtad le és nem zsírból?
2023. aug. 11. 22:30
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát inkább arra gondolok, hogy ebből a fogyasból 3-4 kg valóban csak víz. Amúgy a mai nap egy kicsit láttam, én 78 kg-val jól éreztem magam(mert súlyzós edzést végzek, szóval nem voltam hájas), és érzékelem magamon, hogy "már csak" 4-5 kg választ el a régi formámtól. Azt meg ugye egy hónap alatt letudom adni. Csak az a baj, hogy én rendkívül türelmetlen vagyok.
2023. aug. 11. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!