Miért nem látszik rajtam, hogy fogytam?
Ez még így is elég sok túlsúly, azért nem látszik feltünöen, mert az ereedeti súlyhoz képest nem túl nagy eltérés százalékban.
Másrészt ne az "alhasadat" nézegesd csak, az általában a makacsabb részekhez tartozik, hanem több helyen mérd a körméreteket - kar, derék, csípö, comb, stb - ezek ugyanis elöbb mutatnak csökkenést, könnyen észrevenni.
A BMI alapján mindkét súllyal az erösen túlsúlyos kategóriában vagy, a BMI 30-ról 28-ra csökkenés még nem igazá látványos.
Mindezt azért írtam, hogy ne add fel, az eddig elért eredmény is EREDMÉNY, ezért elismerést érdemelsz, de feltétlen tovább kell folyatnod, hogy látható is legyen.
Emellett nem ártana, ha tudnál sportolni is, az segít a fogyásban is, meg az alakod is pozitívabb lesz, mint sport nélkül.
További sok sikert és kitartást kivánok.
Te nem látod de van valtozas.
Ezert lett volna jo fenykepeket csinalni a fogyas elejen meg most. Illetve kormereteket merni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!