Mi a magyarázata hogy mozgás nélkül, kevesebb evéssel, testalakra látszik sokat fogytam, de súlyban annyi vagyok, amikor elkezdtem fogyókúrázni?
Szar a merleged. Van az ugy, hogy eppen a merlegen nem latszik az atalakulas, csak centikben, de te konkretan tobb ruhameretet fogytal! Olyan nincs, hogy a merleg ugyanannyi legyen.
Vagy a ruhak meretezese nem jo :D
Valami turpissag van itt, az tuti. Csak mert amikor en 44-es meretrol lefogytam 38-ra, az nalam 23 kilo minusz volt.
De volt olyan honap, amikor stagnalt a sulyom a merleg szerint, viszont centikben lattam a kulonbseget; mert mertem magam.
Plusz izom ennyi ido alatt, sulyzos edzes nelkul? Jot nevettem. Na ez az, amitol egyszeruen nem kell felni, foleg nokent, kin szenvedes az izomepites megfelelo sporttal es etrenddel is!
Szoval en ezt kizarnam.
Mindig jót nevetek azon, hogy valaki az ilyen kérdéseknél leírja azt, hogy "izmot építettél". :DD
Izmot építeni még kalóriatöbbletben is nehéz, nemhogy deficitben.. Deficitben, főleg nőként LEHETETLEN az izomépítés, ezek tények..
A ciklusoddal nem függ össze?
Mikor mérted magad?
En 3-4 kg vizet "megkötök" progeszteron fázisban.
50esről 42re csökkent a ruhaméreted és nem változott a súlyod? Boszorkányság!
Vagyvalamimás.
Passzosabbak a ruháid. Vagy el vannak méretezve.
Én 36ost hordok, de mostanában észreveszem, hogy jók rám a 34esek is, pedig nem fogytam. Biztos megint barátnak a gyártók a méretekkel.
"ugyanannyival lettél nehezebb a plusz izomtól"
Mi a búbánattól lenne több izma?
"A kevesebb kalóriabevitelre a szervezeted úgy reagált, hogy elkezdte a lerakódott zsírt bontani."
Vagy az izmot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!