Mi a magyarázata hogy mozgás nélkül, kevesebb evéssel, testalakra látszik sokat fogytam, de súlyban annyi vagyok, amikor elkezdtem fogyókúrázni?
Figyelt kérdés
Január 1-je óta oda figyelek mit eszek, de nem mozgok. Testalkatomra sokan mondták látszik vékonyabb vagyok, de ugyan annyi vagyok súlyra, amikor elkezdtem oda figyelni mit eszek. Fogyókúra előtt 48-50 méretű ruhát hordtam, most már 42-44 méretű ruhák jók rám. Ennek mi a tudományos magyarázat erre? Mozgás nélkül, kevés evéssel, testalakra sokat fogyok, de súlyban ugyan annyi vagyok? Nem úgy van, ahogy testalakra egyre vékonyabb leszel, ezzel együtt súlyból is fogsz?2023. ápr. 2. 15:24
11/11 anonim válasza:
10-es vagyok. Hozzátenném még, hogy nekem van egy megbízható fitness mérlegem és centivel szoktam időnként méregetni a derékbőségem. Ugyanis egy 70 kg.-os ember is lehet hájas, ahogy egy 90 kg.-os is lehet szálkás izmos. A testsúly egyáltalán nem számít(legfeljebb a térdízületeknek), ha valami számít, az a kinézet. És a lélek, de az már más tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!