Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 10 kg fogytam,de nem látszik....

10 kg fogytam,de nem látszik. Szerintetek?

Figyelt kérdés

90kg ról fogytam 80kg ra

De semmi se látszik

Ugyan olyan maradtam ami elkeserít

Célom még további -30kg

157cm vagyok

27 éves L

2023. jan. 27. 16:10
 1/7 anonim válasza:
88%
Ne a súlyod méregesd, hanem a combod, karod, pocakod kerületét.
2023. jan. 27. 16:15
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
De látszik. Csak te nem látod a tükörben, mert te mindennap látod magadat. De a rólad leeső ruháidon te is látod.
2023. jan. 27. 16:15
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

Lehetetlen, hogy minusz 10 kilóval egyetlen ruhádon sem érzed a fogyást.

Ezt te csak az agyadban hiszed el, egyébként meg nyugi, látszik.

2023. jan. 27. 17:09
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

Biztosan látszana, ha fotókat néznél a különbségről. A legjobb kisebb változásnál fehérneműs kép, csak magadnak:) Viszont most még persze hogy nem nagyon látványos.

Majd ha már a felesleged felét, 3/4 részét lefogytad, észrevehetőbb lesz szabad szemmel is. Pl ha 40kg mínusz a cél akkor -25, -30kg utàn már jobban fogod látni.

Tapasztalat.

Nekem nagyobb feleslegem volt, és több mint a felét le kellett adnom mire valóban látványos lett. -60 kg körül már mindenkinek feltűnt a környezetemben és én is jobban láttam a tükörben is. + Minden ruhám nagy volt. Addig inkább csak éreztem magamon, hogy egyre könnyebb mozogni, nem fájnak a lábaim, a derekam. Utána még 43kg ment le, és azzal lett teljes a fogyásom.

2023. jan. 27. 17:14
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Hihi mintha csak én írtam volna a kérdést. -9,4kg-nál járok de én se látom magamon én más se nagyon hozta még szóba, olyan se aki pedig ritkán lát. Mindenesetre a bőrkabim amit tavasszal már nem tudtam behúzni most kifejezetten kényelmes, random felvettem egy szoknyát tegnap, lötyög.. van ott valami meg lesz is, türelem, megcsináljuk 😁
2023. jan. 27. 18:27
 6/7 anonim ***** válasza:
63%
Melyik fogyatékos pontozza le a válaszokat és mire fel? Jesszus. Nagy az isten állatkertje!
2023. jan. 27. 20:28
 7/7 anonim ***** válasza:
62%
Csak folytasd, és látni fogod te is, nyugalom.
2023. jan. 27. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!