Ettől mennyi idő alatt fogyok le 12kg-t?
Sziasztok kedves kommentelők. Valaki úgyis olvasni fogja a válaszokat és nem megoldás hogy az embert lemondjátok:)
Kedves kérdező neked azt szeretném mondani hogy én nő vagyok 160 cm magas 22 leszek ősszel és 86 kg voltam most pedig 59 kg de még egy 9 kg-ot adok le így megfelel nekem az 50 kg. Sok fogyókúrás dolgot néztem és gondolkodtam lehet pajzsmirígyem van de szerencsére nem. Tehát évek óta mindig is lekartam fogyni. Akkor híztam mikor általánosba voltam felső tagozatos egészen középsuliig növekedett a súlyom de mindig a 80 kg-ot tartotta utána érettségi előtt meg sajnos 6-kg -ot híztam ha jól tudom de ez nem lényeg. Mikor már túl voltam mindenen vagyis a sulin akkor volt bennem hogy miért nem csinálhatnám úgy ahogy nekem jó. Kólát, chipset ezeket soha a büdös életben nem fogyasztottam és rossz ízük is volt a gyomrom meg nem bírta már az ilyen nehéz kajákat. Abbahagytam tehát ezeket és úgy csináltam hogy 1 napba 2-szer ettem. Reggel bármilyen időben ettem egy szendvicset délután pedig vagy joghurtot, műzlit, zöldségsalátát vagy ha volt ilyen főtt kaja akkor abból bizonyos mértékkel. A folyadékok közül gyümölcslevet, tejet, vizet ittam meg ugye még a narancs de az néha volt. Gyümölcsöt eszek mostanában de ha megjön az étvágyam és úgy érzem hogy nem szabad valamiből többet ennem inkább almát ettem de tényleg egyes gyümölcsök, zöldségek laktatósak és a sok vitamint beviszi a szervezetbe. Mellette ugye csináltam ilyen különböző gyakorlatokat. Amiket megbírsz csinálni akkor azt tedd meg és majd egy fokkal növelheted is fokozatosan. De a lélek is a lényeg hogy higyj magadban, akaraterő és a türelem. Olyan gyorsan fognak telni a napok hogy az ember észre sem veszi. Sokszor voltam türelmetlen mikor lesz jó alakom de eljött az eredménye és ezen kívül lefoglaltam valami mással magamat. Még valami amit kihagytam ettem egy csokit mert az is kell a szervezetbe főleg hogy a cukor ne menjen le de attól függetlenül nagyon sokat leadtam amire büszke is vagyok. Remélem segítettem neked és még másnak aki szeretne fogyni de nagyon vékonyak ne legyetek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!