Ettől mennyi idő alatt fogyok le 12kg-t?
Figyelt kérdés
Nem eszek semmit, csak teát iszok cukor nélkül, zero cola, víz és napi 2 kávé cukor nélkül kb összesen a kettőben 100ml tejjel2023. jún. 30. 16:16
12/21 hosszúhajú válasza:
én meg tudom mondani. pár nap alatt egy két kiló 5-6 nap alatt 3-4, egy hét múlva összeesel és bevisznek a mentők, 8 nap múlva már a kórházból fogsz írni, hogy tömik beléd a kaját és hízol.
13/21 anonim válasza:
5 nap alatt belehalsz de hamarabb ajulsz el ahogy visznek a surgossegire es beled pumpanak minden tapanyagot.
Egyebkent kb 3 kilot tudsz ezzel leadni. Voz, beltartalom. Utana a szervezet alapanyagcsereje elkezd csokkeni es sokkal kisebb kaloriamennyisegen fof tulelni. Szoval ha utan anormalisan 1300-1500 kaloriaval probalsz lefogyni, az se fog menno
14/21 anonim válasza:
15/21 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz, bírod 3 napig aztán kizabálod a hűtőt. Nem fogysz semmit, cserébe lebszol egy pofont a vércukorszintednek.
16/21 anonim válasza:
Én olyan 6 órát bírok ki max kaja nélkül de ha neked megy napokig...
17/21 anonim válasza:
Troll kérdés.
Ennyire nem lehet valaki sötét.
18/21 anonim válasza:
Én a 7es válaszolóval értek egyet teljes mértékben.
19/21 anonim válasza:
Én ha nem eszek egy napig, vagy kevesebbet eszek fogyok 🤷♀️🤣 Ki érti.
20/21 anonim válasza:
Szerintem a folyadékokat is mellőzd, hisz azoknak is van súlya… ne dolgozz magad ellen…
remélem érzed az iróniát…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!