Ettől az étrendtől fogyok, hízok, vagy súlyt tartok?
Lefogytam, most a 168 cmhez 58 kg vagyok. Mai napom:
Reggeli: 3tojasos rántotta 120 gramm zöldségkeverékkel (6gramm kókuszolajból)
tízórai: kávé nagyon pici tejjel pici xilittel
ebéd: u.a. mint a reggeli (nem volt más)
Uzsonna: 125g zsírszegény túró + 100g natur yoghurt
vacsi: 200g brokkoli, grillcsirkemell 200 g
Kalóriabázis szerint kb 1700 kcal. Ti miben valtoztatnátok? (Próbálok mozogni is minden nap kb 40-50 percet)
Ezt zseniálisan összeraktad, 5 étkezés, fehérje van bőven. Tényleg jó. A mérleggel és a tükörrel tudod magad ellenőrizni ha kalória deficitben vagy akkor fogyni fogsz. Ha így van, akkor több CH kell vagy zsír vagy mindkettő. Ki kell tapasztald mitől működsz jól, mindenki egyedi :)
Sok sikert.!
Ha súlyt akarsz tartani, felesleges ennyi fehérje, ez több mint 100 gramm állati eredetű.
Ha nem izmot építesz, felesleges, és a sok fehérje állítólag még a vesét is károsítja. (sok helyen mondják, nekem még orvos is mondta)
Egyébként úgy nem rossz, csak semmi szénhidrát nincs benne, szerintem abból azért mehetne délutánig. (este már ne)
Ha emellé az értrend mellé sportolsz is, akkor szerintem egyértelmű hogy fogysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!