Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan lehet meginni naponta...

Hogyan lehet meginni naponta egy doboz fél literes sört "következmények" nélkül?

Figyelt kérdés

Hogyan tudnék meginni úgy napi egyetlen doboz sört,hogy ez ne látszódjon? Mert egy dobozban van kb 40 gramm szénhidrát ami azért mégis csak 400 kalória.. De sajnos (vagy nem sajnos :D ) az ízét szeretem. Ergó,a kérdés lényege hogyan fogyaszthatok el napi fél liter sört a közhiedelemben elterjedt ún. Sörhas kifejezéssel ellentétben hízás nélkül?

21/F ha ez valamit számít..

2023. máj. 21. 18:25
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
16%

18:

"Kérdező, én is napi 1 sörrel kezdtem a te korodban, aztán 15 évvel később napi 4 sörrel fejeztem be. "

Mondjuk attól, hogy te nem tudsz mértéket tartani, még nem biztos, hogy kérdező sem.

Én például lassan 20 éve iszok kb. heti 3-4 sört, régebben megvolt majdnem minden nap az 1, de idővel ez csökkent, illetve egyre gyakrabban esik jobban este az alkoholmentes sör, ezt nem számolom a heti 3-4-be. Fel sem merül, hogy növeljem az adagot, már csak azért sem, mert 2 már kevésbé esik jól, 3-tól meg már tudom hogy másnapos lennék. A mennyiség fokozatos csökkenésével persze egyre jobb sörökre kattantam rá, igazából többet költök sörre manapság, mint amikor még több csúszott le.

2023. máj. 22. 08:47
 32/37 A kérdező kommentje:
08:47 Jól teszed ;) egészségedre.
2023. máj. 22. 10:10
 33/37 anonim ***** válasza:
69%
31 vagyok. Azt még hozzáteszem, az sem okoz gondot, ha hetekig nem fogyasztok alkoholt. Se öncélúan nem csinálok ilyet .mert feleslegesnek érzem, így nincs olyan, hogy száraz november, de mikor 3 hetes antibiotikum kúrám volt, akkor rosszabbul érintett, hogy az esetleges fényérzékenység miatt hossuujjúban kellett járnom májusban, mint hogy nem ihattam alkoholos sört (de ittam finom alkoholmenteseket, pl. Erdinger alkoholmentes búzasört tudom ajánlani bárkinek).
2023. máj. 22. 11:17
 34/37 anonim ***** válasza:
Ja, hogy a kérdésre is válaszoljak, nekem 20 körüli a BMI-m, úgy hogy amúgy van hajlamom az elhízasra, de az a napi 1 alkoholos vagy alkoholmentes sör nem sokat számít, tekintve hogy felkészülési időszaktól függően heti 50-100 km-t futok, és 50-60 km bringázás is megvan munkába járássa, hétvégén túra (ha magashegységben, akkor csúcssörrel, 3 ezer méter magasban kiülni a csúcskereszt mellé egy üveg ottani sörre csodálatos élmény).
2023. máj. 22. 11:21
 35/37 anonim ***** válasza:
Én sok sörivó embert ismerek és a többségük kifejezetten vékony
2023. máj. 25. 19:23
 36/37 anonim ***** válasza:
#35 mondjuk amelyik az agyát kifossa, meg "lement a kenyér ára", az mitől vastagodjon? :)
2023. máj. 26. 04:11
 37/37 anonim válasza:
Kérdező olyan fiatalka vagy és tipikusan ellenkezel a jó tanácsnak. Igazuk volt a válaszolok akkor, napi egy sör, a rendszeres alkoholfogyasztást jelenti, ami valamilyen szinten függőség. És a kezemet rá merném tenni hogy nem sok évig lesz csak 1 sör. De ahogy érzed :-) csak ne csodálkozz ha nem lesz normális barátnőd ha majd 30-hoz közel szőnéd a terveid valakivel, de nem lesz kivel.
márc. 29. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!