Hogyan lehet meginni naponta egy doboz fél literes sört "következmények" nélkül?
Hogyan tudnék meginni úgy napi egyetlen doboz sört,hogy ez ne látszódjon? Mert egy dobozban van kb 40 gramm szénhidrát ami azért mégis csak 400 kalória.. De sajnos (vagy nem sajnos :D ) az ízét szeretem. Ergó,a kérdés lényege hogyan fogyaszthatok el napi fél liter sört a közhiedelemben elterjedt ún. Sörhas kifejezéssel ellentétben hízás nélkül?
21/F ha ez valamit számít..
18:
"Kérdező, én is napi 1 sörrel kezdtem a te korodban, aztán 15 évvel később napi 4 sörrel fejeztem be. "
Mondjuk attól, hogy te nem tudsz mértéket tartani, még nem biztos, hogy kérdező sem.
Én például lassan 20 éve iszok kb. heti 3-4 sört, régebben megvolt majdnem minden nap az 1, de idővel ez csökkent, illetve egyre gyakrabban esik jobban este az alkoholmentes sör, ezt nem számolom a heti 3-4-be. Fel sem merül, hogy növeljem az adagot, már csak azért sem, mert 2 már kevésbé esik jól, 3-tól meg már tudom hogy másnapos lennék. A mennyiség fokozatos csökkenésével persze egyre jobb sörökre kattantam rá, igazából többet költök sörre manapság, mint amikor még több csúszott le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!