Hogyan lehet meginni naponta egy doboz fél literes sört "következmények" nélkül?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnék meginni úgy napi egyetlen doboz sört,hogy ez ne látszódjon? Mert egy dobozban van kb 40 gramm szénhidrát ami azért mégis csak 400 kalória.. De sajnos (vagy nem sajnos :D ) az ízét szeretem. Ergó,a kérdés lényege hogyan fogyaszthatok el napi fél liter sört a közhiedelemben elterjedt ún. Sörhas kifejezéssel ellentétben hízás nélkül?
21/F ha ez valamit számít..
2023. máj. 21. 18:25
21/37 anonim válasza:
Na mesélj még, 21 évesen miből tettél össze 30 millát egy saját lakásra?
22/37 A kérdező kommentje:
Mindjárt vagyonosodási nyilatkozatot fogok írni egy random embernek egy random fórumon,egy olyan kérdés alatt ami a kalóriaszámításról szól,egyébként is ez a "demibűvan?!" is a tipikus magyar mentalitás része amitől hányingerem van. Nagyon durva 2023-ban mennyi ember be van feszülve :DD Attól mert valakinek nem jó attól nem kell,hogy megdögöljön a szomszéd tehene is. ;)
2023. máj. 21. 19:42
23/37 anonim válasza:
bár nem én kérdeztem, de ha attól nem volt hányingered, hogy a “sajátmagamvettem” lakással villogjál, akkor a “miből" kérdéstől se legyen ;)
24/37 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne,a kutyának nincs köze miből vettem,azzal meg,hogy sajátt magam vettem azért egészítettem ki,mert ha azt nem írom oda akkor az a baj,és rögtön anyuci vette. Ahelyett,hogy szánalmasan figyelemért kuncsorogva kiélitek este valakin a mentális frusztrációtokat vegyek nektek egy rekesz sört? :D azt elosszátok,csak aztán nehogy olyan alkoholisták legyetek mint én. 😂😂
2023. máj. 21. 19:54
25/37 anonim válasza:
Nem védeni akarom a kérdezőt, de nem lehetne elengedni ezt a témát? Ő élete, felőlem ihat 100x sört is naponta, nem az én dolgom, az meg végképp nem, hogy miből vett ezt meg azt.. Túl van ez tolva, chill out :)
26/37 anonim válasza:
Sztem ez annyira kevés kalória ebben a korban, hogy nem oszt, nem szoroz. Azért nem napi tábla csoki.
27/37 anonim válasza:
1 sör sosincs 400 kalória. Megnéztem, amit most ittam 33/100 ml.
28/37 anonim válasza:
Nem ezzel az egy sörrel lesz baj hízás szempontjából, hanem hogy fogalmad sincsen miben hány kalória van, ergó fogalmad sincs mennyi a kalóriabeviteled naponta. Máskülönben magad is megválaszolhattad volna a saját kérdésedet, aki minimálisan gondolkodik, az tudja a választ. Ebből következik, hogy vagy trollkodsz vagy csak aktatologató vagy abban az irodában, ahhoz nem kell sokat gondolkodni. Szóval szerintem trollkodsz.
29/37 anonim válasza:
Nyugodtan igyál meg napi 1 sört az égvilágon semmi bajod sem lesz tőle.
30/37 anonim válasza:
22 évesen max 3 éve dolgozik, 30 millás lakáshoz akkor évente 10 millát szedett össze, az majdnem egymillió havonta. Bocs, ha nem hiszem el. Egy hazudozó alkoholista vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!