Hogyan kezdtetek a kaloriaszamlalast?
Szeretnek kicsit jobban belemelyedni ebbe a temaba.
165 cm 47 kg nagyon oda figyelek amit eszem de szerintem sokszor elszamolom, alabecsülöm vagy tul sokat hiszek...
Leültetek Google ele es elkezdtetek kiirni a dolgokat? Hutore kiragasztani aztan mindig lecsekkolni?
Ha uton vagytok telefonon nezitek meg mi mennyi lehet kb ( ha eppen etteremben esztek...?)
Ez nekem borzasztoan macerasnak, neheznek tunik. De ha igy kellene elkezdeni akkor ez lesz.
Köszönöm a valaszokat.
huh megneztem ezt a kalpriabazist. akkor ti a hetkoznapokban hogy csinaljatok?
lemertek minden paradicsomot szelet uborkat almat...
plane ha nem otthon vagytok hanem utkozben vagy munkaban ezt hogy csinaljatok
Egyszerűbb még egészben lemérni, mielőtt összevágod, de te tudod :D
Tervezz előre, csináld meg a kajádat másnapra, stb.
Kalóriabàzist használok saját receptekkel, + olyan kèsztermékekkel amiket mi szoktunk vásarolni és itthon megfordulnak. Egyiket sem teszem közösbe. Így maximum magamnak ronthatnám el. 😊
Igazából az után, hogy lassan bepötyögtem a saját receptjeimet, amikor épp az adott kaját főztem beírtam, meg amiket fogyasztani szoktam de nincs a rendszerben, ( ez kb 1,5-2 hónap alatt megvolt), már egyáltalán nem macerás számolgatni. És valahol megnyugtató számokban látni nap végén, hogy minden okè. Pedig én sokáig csak szénhidrátszámolásra használtam az oldalt. Most már figyelem a kalóriát is. Utolsó kilókból azóta egy picit még fogytam is.
15. Ja és ahogy a többiek írják, előre tervezés.
megtervezem bevásárlásnál, hogy a következő héten mit akarok ebédre enni, így írom meg a bevásárlólistát. Én 3 napra előre főzök, kiadagolva viszem munkába, itthon meg a vacsit reggelit megoldom. Mindig van itthon tojás, sonka, virsli, kenyér, szalámi, sajt, zöldségek- paprika, paradicsom, uborka, hagyma
10. Talán venni kell a fáradságot, és saját receptekkel dolgozni. Már ha valaki komolyan gondolja.
Ettől a rendszer még nem szar, csak tudni kell használni, és egyénre kell szabni. Nekem pl soha eszembe se jutott más receptjét ( készételét) használni.
Sajátokat pötyögtem be. Persze, ez a rész eltart egy ideig, de ezek utána már megmaradnak, és csak ki kell választani a listából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!