Akik használtok valamilyen alkalmazást kalóriaszámlálásra, melyiket használjátok?
My Fitness Pal-t használok, de nagyon sok specifikusan magyar kaja nincs benne, és emiatt elég körülményes a használata, sokszor szerintem nem is pontos, pl. honnan tudjam, hogy az 1 cup a felhasználó szerint mekkora tálat jelent... Súlyra egyszerűbb lenne, én minden kajámat grammra mérem, de ha folyadékról van szó, azt előbb át kell váltanom a nyomorult angolszász mértékegységekre, mert nem adják meg metrikusan. Rengeteg kaját én rögzítettem, mert pl. teljesen más a menüsor egy magyar KFC-ben, mint egy amerikaiban (jó, persze, nem kéne ott enni, de na :D)
Szóval olyat használnék szívesebben, amit sok magyar használ, ezáltal sok magyar étel van már benn az adatbázisban, és grammonként vannak megadva a mennyiségek.
Yazio
Egyszerűbb, pontosabb mint a Kalóriabázis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!