Kalóriaszámlálás esetén ha kezd belassulni az anyagcsere és megállni a fogyás mit tesztek?
Figyelt kérdés
Csaló nap vagy elkeztek játszani a fehérje és szénhidráttal vagy mit csináltok?2022. júl. 3. 06:33
1/14 anonim válasza:
Semmit, azonkívül hogy folytatom tovább.
2/14 anonim válasza:
Attól függ milyen volt eddig az összetétel. Ha rendes menüt eszel, turostesza, porkolt, rakott zoldbab, szekelykaposzta...stb es kiegeszited kis gyumivel, zoldseggel, joghurttal az etkezesed, es csak a kaloriat szamolod, elvileg nem all meg a fogyas.
3/14 anonim válasza:
Megnézem, hogy miért lassult az anyagcserém. Ha azért mert fogytam, és a keretet hozzá kell igazítani, akkor csökkentem. Ha azért, mert ostoba módon 1200 kalóriával akartam fogyni és éheztettem a szervezetem, akkor pedig szép lassan megemelem a normális fogyási sávba.
4/14 anonim válasza:
Akkor fogysz ha éhezel és nem viszel be sok kalóriát, ilyen egyszerű
5/14 anonim válasza:
Nekem volt, hogy 2 hónapra megállt a fogyás, semmi extrát nem csináltam, csak folytattam ugyanúgy tovább a diétát és a mozgást. Magától beindult újra.
6/14 anonim válasza:
Nem ertem miert lettem lepontozva faj az igazsag? Egyel kevesebbet mozogj tobbet vagy nem kellesz senkinek.
9/14 anonim válasza:
" vagy nem kellesz senkinek"
Ez hülyeség. Nem ettől függ. Túlsúlyos/ elhízott embereknek is van/ lehet szerető párja.
Másrészt pedig fogyni nem másokért érdemes, hanem önmagunkért.
10/14 anonim válasza:
Tudom de legalabb nőne az eselye annak is hogy vonzobb lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!