Ha lelassult az anyagcsere, nem történik egy hónapja fogyás hogyan tovább?
Emeljem kalóriát vagy pihentessem a mozgást vagy mi a teendő? Elkezdtem szedni emésztéssetkentőt de nem használ ... :( nem járok többet wc-re sem mint előtte.
Az utolsó 5 kg van hátra
Az anyagcsere nem egyenlő azzal, hogy hányszor jársz wc-re ;)
Az utolsó pár kiló megy le a legnehezebben, ilyenkor kell kitartónak lenni. A kalóriát nem csökkenteném, inkább picit többet mozognék és várnék türelmesen :)
Az utolsó 5 kg mindig a legnehezebb. Vagx hozzázsoktál a kalóriához vagy nem vagy deficitben.
Vagy mozogj tobbet,pl heti plusz egy karido
Vagy kiprobalhatsz egy nap csalonapot. Egeszseges kajakbol nagyobb mennyisegek, ne szamold. Ilyenkpr beindul a t3 t4 hormon termelése és segít visszaállítani sz anyagcserét. Másnap vissza a normál étrendre
Nem biztos hogy érdemes tovább erőltetni.
Nekem az utolsó 3kg nem megy le. 5 hónapja állt meg a fogyás, szóval már nem is fog. De már nem is érdekel, koplalni emiatt biztos nem fogok ( nem tudok és nem is akarok). Heti 10 órát sportolok, ennél többet mozogni pedig se időm, se kedvem, se energiám. Elfogadtam és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!