Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szeretnék valóban vékony...

Szeretnék valóban vékony lenni,tehát az az igazi vékony alkat de a genetikám ezt nem teszi lehetővé,lehet bármit is tenni?

Figyelt kérdés

Mindigis vastagabb voltam,már oviba is

Nem a vékony,hanem a kifejezetten vékony tetszik!

Szeretnék nagyon vékony lenni de azt érzem ezért kb éhen kéne halnom hogy sikeruljon az alkatom miatt

Ideális sulyra tehát ilyen 53 kg is le tudok menni nagy nehezen de 50 alá már csak akkor megy ha alig eszek napi 2 morzsát :/

Igazából 45 kg szeretnék lenni,többször probaltam mar de nem birom ki

Annyira keves kcalt kell bevinni hogy elerjem azt a sulyt hogy azt a koplalast mar nem birom

Jelenleg 80 kg vagyok

Szules utan elszaladt velem a ló

Egyebkent atlagba 60 valahany kg szoktam lenni

Fogyokuraval 53-55kg kozott mozog a sulyom

Hat mikor epp mennyi vagyok 😁

2023. ápr. 12. 14:12
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Kb 66 kg volt nekem az atlag sulyom.

Folyamatos fogyokurat tartva 53-55kg kozott volt a sulyom.

Baba tervezeskor nem tartottam a fogyokurat igy 69kg val lettem kismama

Szulni 88 kg van mentem de ez kb 1 het alatt lement 75 kg ra,nem fogyokuraztam ez csak lement ,sok volt a viz rajtam.

Egyedul voltam az ujszulott babammal mindig csak bekapkodtam valamit

Tehat szules utan 75 kg voltam aztan lettem 90 kg.

Nemreg elkezdtem fogyokurazni igy most 80 kg nal tartok.

Celom legalabb az 50 kg max 55 kg,en 55 kg val nagyon csinos vekony de formas voltam egyebkent

2023. ápr. 14. 10:43
 22/27 A kérdező kommentje:

1mp ig sem ketelkedem magamba

Megtudom csinalni,tobbszor lefogytam mar

Tartani nehez

A terhesseg alatt tulzottan elengedtem magam

De nem bankodom mar ezen,mert rajta vagyok az uton ami a celomhoz vezet es vegig fogok rajta menni barmi aron !

2023. ápr. 14. 10:44
 23/27 anonim ***** válasza:
67%

Eleve a koncepció rossz. Nem diétázni kell, hanem életmódot váltani és a célsúly elérése után sem visszatérni a zabáláshoz.

Emellett a 45 kg irreálisan kevés. Azt értem, hogy élvezed, amikor kisebb ruhákat veszel, 50 kilót fogytam, szóval tudom, milyen jó érzés. De ha rajtad fel-le ugrál 30-40 kiló, az nincs rendben. És fejben sem vagy okés.

Mondjuk szerintem az a régi troll vagy, aki a kislánya miatt nyígott itt állandóan. Ő is ugyanígy írt, minden monatot külön bekezdésben.

2023. ápr. 14. 14:30
 24/27 anonim ***** válasza:
54%
Amúgy ha 158 cm vagy akkor annyira nem irreálisan kevès a 45 kg
2023. ápr. 15. 12:42
 25/27 anonim ***** válasza:
35%

"XL ruha helyett XS,ennek ki nem orulne?!"

Se az XL-nek, se az XS-nek nem örülnék.

Én is 158 vagyok, gyerekként, fiatalként mindig vékony voltam, 42 kilóval érettségiztem, 45-tel mentem férjhez.

Utáltam, hogy nem kapok normális ruhát. 38 vagyok, 20 éve elvétve volt XS-es bárhol (de az is nagy volt, XXS-t nem is ismertük), alacsonyra szabott nadrág sehol, folyton mindent fel kellett aljaztatni meg bevenni.

Most 60 kiló vagyok 2 gyerek után és százszor boldogabb. Így is a legtöbb helyről S kell. Most küldtem vissza egy H&M ruhát, mert úgy el volt szabva, hogy az S is nagy volt.

2023. ápr. 15. 20:47
 26/27 anonim ***** válasza:
75%
A 45 kg akár még reális is lehetne, de én inkább azon aggódnék, hogy mennyire egészséges ez a hozzáállás. Szerintem semennyire.
2023. máj. 1. 15:08
 27/27 anonim ***** válasza:
Én voltam 46-7kg amit bevallom koplalassal ertem el és már nagyon bánom teljesen szetestem,de mostmár teljesen megváltozott a felfogásom és már egyaltan nem vonz ez a vékony dolog inkább az izmos sőt az is a célom! Remelem rájössz te is hogy a vekonysag nem egészséges és csak tönkre tesz:))
2023. máj. 29. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!