Szeretnék valóban vékony lenni,tehát az az igazi vékony alkat de a genetikám ezt nem teszi lehetővé,lehet bármit is tenni?
Mindigis vastagabb voltam,már oviba is
Nem a vékony,hanem a kifejezetten vékony tetszik!
Szeretnék nagyon vékony lenni de azt érzem ezért kb éhen kéne halnom hogy sikeruljon az alkatom miatt
Ideális sulyra tehát ilyen 53 kg is le tudok menni nagy nehezen de 50 alá már csak akkor megy ha alig eszek napi 2 morzsát :/
Igazából 45 kg szeretnék lenni,többször probaltam mar de nem birom ki
Annyira keves kcalt kell bevinni hogy elerjem azt a sulyt hogy azt a koplalast mar nem birom
Jelenleg 80 kg vagyok
Szules utan elszaladt velem a ló
Egyebkent atlagba 60 valahany kg szoktam lenni
Fogyokuraval 53-55kg kozott mozog a sulyom
Hat mikor epp mennyi vagyok 😁
Pszichologusra nincs szusegem
A kifejezetten vekony azert tetszett mindigis mert mindig tulsulyos voltam ha nem fogyokuraztam.
Igy egyertelmu hogy boldogsaggal tolt el ha olyan velemenyeket kapok hogx azta milyen sokat fogytal,nagyon vekony vagy mar
Imadom az xxs,xs meretet venni hiszen nagy mereteket hordtam átlagba
Olyan jo erzee amikor probalom a ruhat es nagy ram az S meret
Hihetetlen boldogsag,elegedettseg uralkodik el rajtam.hogy igen,kepes voltam megcsinalni!
Én voltam 45 kilós, majd 35! is - a 168 centis magasságomhoz.
Igazán gyönyörűen néztem ki, főleg napokra a haláltól. Nem éri meg, csak szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!