Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szeretnék valóban vékony...

Szeretnék valóban vékony lenni,tehát az az igazi vékony alkat de a genetikám ezt nem teszi lehetővé,lehet bármit is tenni?

Figyelt kérdés

Mindigis vastagabb voltam,már oviba is

Nem a vékony,hanem a kifejezetten vékony tetszik!

Szeretnék nagyon vékony lenni de azt érzem ezért kb éhen kéne halnom hogy sikeruljon az alkatom miatt

Ideális sulyra tehát ilyen 53 kg is le tudok menni nagy nehezen de 50 alá már csak akkor megy ha alig eszek napi 2 morzsát :/

Igazából 45 kg szeretnék lenni,többször probaltam mar de nem birom ki

Annyira keves kcalt kell bevinni hogy elerjem azt a sulyt hogy azt a koplalast mar nem birom

Jelenleg 80 kg vagyok

Szules utan elszaladt velem a ló

Egyebkent atlagba 60 valahany kg szoktam lenni

Fogyokuraval 53-55kg kozott mozog a sulyom

Hat mikor epp mennyi vagyok 😁

2023. ápr. 12. 14:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
46%
Olyan jo erzee amikor probalom a ruhat es nagy ram az S meret - súlyos mentális zavarod van.
2023. ápr. 12. 22:20
 12/27 A kérdező kommentje:

Nem vagyok beteg!

Semmi bajom nincs

Tulsulyos vagyok es fogyni szeretnek.

Ha pedig lefogytam elvezem az uj testem az uj eletet amit kaptam.

XL ruha helyett XS,ennek ki nem orulne?!

Elegge latvanyos a kulombseg,ezt elvezni kell

A koverseg az embertol mindent elvesz,a noiesseget,az energiat..mindent.

De ha vekony vagy a vilag a labaid elott hever,minden ajto kinyilik,elvezheted az eletet,nincsen mit szegyelni,nincs tobbé takargatni való

2023. ápr. 12. 22:27
 13/27 anonim ***** válasza:
46%
Ha fiatal vagy és vékony az tényleg szexi. De 40 felett cseszheted a 45 kilódat.
2023. ápr. 12. 23:07
 14/27 A kérdező kommentje:
26 vagyok.
2023. ápr. 12. 23:37
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
De nem àrultad el milyen magas vagy.Viszont a 80-ból egy 20-ast ledobhatsz.Azért nem bírod ki,mert rosszul állítod össze az étrended.Szívesen.
2023. ápr. 13. 08:25
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

"XL ruha helyett XS,ennek ki nem orulne?!"

Nekem van XS-es pulcsim, ami jóval nagyobb, mint az XL-es.:) A ruhák számozására nincs törvény, mindenki akkora számot ír rá, amekkorát akar.

Pszichológushoz érdemes lenne fordulnod, mert a lelki problémák is okoznak túlsúlyt, így egy táplálkozási zavarokra specializálódott szakember sokat segítene neked. A koplalás meg csak hízékonyabbá tesz.

2023. ápr. 13. 11:13
 17/27 NTBS ***** válasza:
Szerintem fokozatosan próbáld meg.
2023. ápr. 13. 16:04
 18/27 anonim ***** válasza:
38%

Dehogynem vagy beteg, pont ez a lényeg, hogy nem látod be.

Az xs-es méret meg a 45 kiló egy felnőtt nőnek rhadtul kevés, ha 160 centi, ha 170.

2023. ápr. 13. 16:40
 19/27 A kérdező kommentje:

158 cm vagyok.

Es nem vagyok beteg.

2023. ápr. 13. 21:00
 20/27 anonim ***** válasza:
32%

Én arra lennék kíváncsi hogy lettél 80kg? A magasságoddal a 60kg se kevés. Mondjuk 65nel nem érezted már szarul magad?

Koplalhatsz, lehetsz 45 kg egy ideig. De minek? Hogy vegyél xses ruhát ami a szekrényben fog állni?

2023. ápr. 14. 06:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!