Mennyi kalóriát kellene bevinnem?
Figyelt kérdés
165cm 52kg vagyok ezt tartani szeretném.
48-59kg között ugrálok, nem tudom hogy tudnám tartani.
Mozgás: heti 5x 1óra lovaglás és ülő munkám van.
2023. márc. 23. 18:23
1/6 anonim válasza:
48-59kg között az már nem éppen ugrálás..
Hogy tudnád tartani?
2 hétig egyél X kalóriát, ha nem hízol és nem fogysz, akkor egyél továbbra is ennyit. Ennyi a titok.
Ha pedig nem számolsz kalóriát, úgy elég nehéz belőni, hogy mennyit kellene enned, tulajdonképpen lehetetlen.
Kezdj el kalóriát számolni, mert ez a 10kgos "ugrálás" arra utal, hogy valami nincs rendben.
3/6 anonim válasza:
enis 165 cm 48 - 50 kg kozott ugralok heti 5x torna . en kihagyom a reggelit es este 21.00 utan nem eszem.
szoval 21.00-12.00ig koplalok
4/6 anonim válasza:
3as vagyok...meg annyi hogy mennyi kaloriat kellene hogy egyel nem lehet megmondani itt...minden szervezet mas. mashogy dolgozza fel a bevitt tapanyagokat illetve nemtudjuk mennyi izom / testzsir arany van a testedben ez mind tenyezo... minel tobb izom annal tobb kaloria pl
5/6 anonim válasza:
49-59 az masszív jojózás. Meg kéne nézni, mennyi kalóriával tartasz súlyt, azt tartani. Próbáld ki mondjuk 1800zal, aztán majd korrigálod ha fogysz/hízol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!