Káros napi csupán 800-1000 kalóriát bevinnem ha amúgy nem vagyok éhes, nem koplalok?
Formába szeretném magam kicsit hozni, van rajtam kb 4-5 kg plusz.
Eszem napi 5x, de nagyon figyelek mit/mennyit. Napi 2x fehérjeturmix, ebédre azt, amit a családnak főzök, de szerény adagot szedek magamnak. Eszem zsírszegény joghurtot, chiapudingot, zabkását - persze cukor nélkül. Ha megéhezem, eszem gyümit vagy rágok egy uborkát.
Így teljesen jól elvagyok, nem vagyok éhes, bágyadt stb., szedek vitaminokat is, hogy ellensúlyozzam a kissé egyoldalú táplálkozást.
Viszont mindenhol azt olvasom, hogy ilyen kevés kalóriát bevinni káros, a számláló szerint 1200-1300 lenne nekem a minimum.
Ha jó a közérzetem, akkor is baj, hogy 1000kcal alatt vagyok?
160cm/56kg-ről indultam ha ez számít.
Egy hete csinálom, 3 kg-t fogytam. Még hármat szeretnék kb... és persze utána megtartani.
Még anny, hogy ülő életmódot folytatok(irodai meló), nem sportolok aktívan kivéve heti 1-2x 20 perc torna. A gyerekek után rohangálok sokat mondjuk.
Illetve szoptatok, de 2 múlt a legkisebb, az már csak ilyen komfort szopi reggel-este, nem is bánnám ha lassan elmenne a tejem, mert eszik a gyerek már mindent rendesen.
Igen. Éhezteted magad, a súlyod normális, ahhoz, hogy 1 hét alatt 3 kg-ot fogyj az is kevés, ha a vizet is kihányod. Vagy rossz a mérleg.
Lehetne több eszed! Minimum 1200kcal, és heti maximum 0,5 kg, ami a te alkatoddal összehozható egészségesen.
Ez az eheztetes.
Nincs rajtad plusz, max az lehet a bajod, hogy nem vagy feszes, mert nem sportolsz.
Sportolj, de ne fogyokurazz. Esetleg pszichologust is fel lehetne keresni a kezdodo testkepzavaroddal, mert ez az egesz marha gyorsan marha csunya dolgokat fog okozni.
Es raadasul szulo vagy! Gondolj a gyerekekre is, miattuk se teheted ezt magaddal. Szukseguk van az anyjukra.
Ha bírod, és ésszel rakod össze, csinálhatod, de ne hosszú ideig. 1200 jobb lenne (az se túl hosszú ideig), de 800 semmiképp ne legyen.
Ezt a választ majd lepontozzák, de az a helyzet, hogy max. 4 hétig nyugodtan csináld ezt (igazából a gyerek a baj, abból a szopiból nem sok tápértéket fog kapni), de ésszel kellene, utána is.
Nektek mi bajotok van? A kerdezonek nem kell fogynia!
Miert biztatjatok az ehezesre? Gratulalok nektek,tenyleg. Szerencsetlennek eppen kezdodo anorexiaja van igy is, ti meg meg batoritjatok. Megall az eszem, komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!