Ha 00:00 után eszek,azt a kalóriát melyik napra számolják? És ha például valaki éjszakai műszakban dolgozik az be szabad vigyen több kcal-t egy nap? Mert nyilván az olyan személy éjszaka is éhes.
Teljesen mindegy, csak mindig ugyanúgy kezeld.
Lehet, hogy éjféltől éjfélig nézed egy napnak, de lehet egybefüggő 24 óra is csúsztatva. Pl reggel 6-tól reggel 6-ig, vagy ami neked kényelmesebb.
Ez az életmódtól függ. Nyilván aki éjszakai műszakban dolgozik, az a napi bevitelt nem 0-24 óráig számolja.
Ha fogyni akar ne vigyen be több kalóriát, de nyilván ehet éjfél után is. Amikor más ebédel, akkor ő alszik, kvázi a reggelije a vacsora, ebéd éjjel van, délelőtt vacsorázik, utána alvás.
Nem számít. Csak az, hogy beleszámold.
Amúgy én keléstől lefekvésig tekintek napnak egy adott időszakot. Volt hogy számoltam kalóriákat, akkor mindig így vittem be a táblázatomba. (A végén meg 24 órára normáltam minden napi bevitelt. Ez azért kellett, mert nem 24 órában léteztem akkor, hanem 28-ban. 19 óra ébrenlét, 9 óra alvás. Így éltem 3 évig.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!