Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Étkezés este? Súlytartás?

Étkezés este? Súlytartás?

Figyelt kérdés

Ha belefér a napi kalória keretembe az, hogy estére 400 kcalt eszek, mondjuk 21 órakor, akkor attól nem lehet hízni, igaz? Sok mindent olvastam, de minden oldal mást ír.

Késő esti vacsiként szoktam enni mostanában 35g ch-t(lassan felszívódó) és 32g fehérjét.

Célom a súlytartás lenne.

Véleményekre és tapasztalatokra lennék kíváncsi.

17/L

2019. dec. 28. 21:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy mikor eszel, a 18 után nem eszünk már idejét múlt, ha belefér a keretbe. 400kcal-ról van szó, de azért érdemes több órával lefekvés előtt.
2019. dec. 28. 22:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, várom a többiek véleményét is!
2019. dec. 28. 22:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Van hogy lefekvés előtt 10 perccel eszek még mert éhesen nem tudok aludni, és még mindig tartom az ideális súlyom.
2019. dec. 28. 23:20
 4/6 Davandaa válasza:
100%
Egyet értek. Szerintem lényegtelen a mikor. Az számít hogy mit. Ha belefér a napi kalória keretedbe akkor nyugodtan ehetsz este 9-kor is. Csak azért jobb lefekvés előtt egy órával enni hogy utána tudj aludni és ne fájjon a gyomrod. De hízni nem fogsz.
2019. dec. 29. 08:47
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Én is úgy gondolom, hogy a mikor az nem fontos.

Ment mindenkinek a zöld pacsi.

2019. dec. 29. 11:40
 6/6 anonim válasza:
n,km
2020. jan. 23. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!