Súlytartáshoz jó a mai menüm? Súlytartáshoz: 1565 kcl 191 g ch,76 g fehérje,50 g zsír
R: 1 db rozsos extrudált kenyér (Tesco) 3 szelet pulykamell sonka+ uborka, fél paradicsom
T: Alpro őszibarackos joghurt, 1 db Cornexi kókuszos müzliszelet
E: 4 db túrós derelye (120g kb), 1 Knorr csirkés zacskós leves (a tésztát benne hagytam mert nem jött be az íze szóval ilyet sem eszek többet:D) + 1 db golden delicious alma
U: 2 db savanyú uborkát és 2 db gyöngyhagymát bekaptam mert megkívántam:D + 1 bögre tea édesítővel
V: 2 db füstölt baromfi virsli (80 g) uborkával és paradicsommal.
Szerintetek még kéne ennem valamit vagy ez már sok is?
Ja és a nap folyamán 2x volt HIIT edzésem.
(40 perc kb össz.)
Ha 2x rendesen edzettél szerintem 1000 kalóriánál lehetsz.
De azért jó lenne tudni hogy hány kiló vagy, hány éves, gyors vagy lassú-e az anyagcseréd.
Tipp:
- Alpro őszibarackos joghurt -> inkább vegyél egy natúr görögjoghurtot és abba dobálj bármilyen magvakat/ én fahéjport is szoktam
- 1 db Cornexi kókuszos müzliszelet -> inkább natúr zab lidl, aldi, tesco, spar (az a kilós, fél kilós, nem a cukrozott cerbona) és azt dobd fel vízzel/tejjel és banánnal, eperrel, fagyasztott gyümölccsel
- zacskós leves -> kuka, inkább vegyél bármi zöldséget és üss össze egy zöldséglevest (víz+zöldség+füszerkeverék)
- a zöldségek segítik az emésztést és a felszívódást, gyümölccsel azért csínján mert tele van cukorral, de még mindig okébb mint a csokik
Személy szerint én edzés előtt szoktam a joghurtot, zabot, banánt enni reggelire. Edzés után egy normális ebéd hússal, rízzsel/tésztával, zöldségekkel. Vacsorára hasonlóan bármi hús, csak salátával, zöldséggel.
Hozzáteszem nekem marha lassú az anyagcserém és plusz kardio is kell, nem elég a súlyzós edzés hogy ne rakódjon le zsír.
Igazából CSAK natúr joghurtot szoktam enni mert szeretem én ízesíteni.
Életemben most először ettem ilyen Alpros joghurtot meg ezt a Cornexi müzliszeletet. Csak kipróbáltam milyenek és őszintén szólva nem minden nap fogom ezeket enni.. sőt.:D
A joghurtot,müzliszeletet én is edzés előtt ettem/eszem.
Általában natúr tk. zabpelyhet szoktam főzni reggelire és azt feldobni bogyós gyümikkel.:)
visszakérdezek: tartod a súlyod ezzel a menüvel? :-) ha igen, akkor jó lesz!
Éhes vagy még ezek után? ha igen, akkor igen, kellene enned még valamit.
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!