Véget vetettem a kalóriadeficites időszaknak, mert már nem bírta a szervezetem, erre most nem vagyok éhes?!
1500-1600 kalóriát ettem naponta az elmúlt fél évben. Még a februárt végig szerettem volna így csinálni és márciustól visszaálltam volna az eredeti terv szerint a szintentartó kalóriabevitelre.
Viszont az utóbbi két hétben fáradékony voltam, folyamatosan csak a kajára gondoltam, feszült voltam és nehezemre esett tartani a keretet, így úgy döntöttem, előbb kezdem a szintentartást.
Most 1800-1900 kalóriára lőttem be a szintentartásit és azt veszem észre, hogy hiába küldöm meg jobban mogyórvajjal a zabkásám meg nyomok be 2 gombós fagyit, egyszerűen 1600-nál nem jön ki több kalória egy napra és nem gondolok egyáltalán a kajálásra.
Nem tudom hova tenni ezt az egész esetet. Az egyetlen tippem az, hogy mivel eddig tudtam, hogy max hány kalóriát ehetek, ezért az agyam ezt tudat alatt valami kényszernek élte meg és tiltakozott ellene. Most, hogy elmúlt a kényszer, már nem tiltakozik, de nem is vágyik több ételre.
Nem aggódom, de konkrétan szenvedés volt az utolsó pár nap, mondom akkor elengedem, utána meg ugyanazzal a bevitellel vígan elvagyok..
Nem értem, hogy lehet ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!