Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyhogy így nem hízok meg?

Hogyhogy így nem hízok meg?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, ha egyik nap 1600-1700 kcalt eszek, és másik nap pedig 2000-2200 között, akkor nem hízok. Mellette van jövés-menés ide-oda. Plusz heti 2x járok is edzésre. A súlyom már egy hete 50-51 ezzel a módszerrel. Reggel mindig 50.4, vagy 50.5. Ha továbbra is így folytatom, nem lesz fogok meghizni, ha eddig se változott ettől a súlyom, hanem megmarad?
2023. márc. 7. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:
88%
Tényleges hízáshoz TARTÓS kalóriatöbblet szükséges. Az nem TARTÓS kalóriatöbblet, hogy egyik nap 1600 kcal az energiabeviteled, másik nap 2000 kcal, harmadik nap megin 1600 kcal. Ráadásul te magad írod, hogy fizikailag aktív vagy, minden nap jössz-mész, heti kétszer sportolsz is. Miért híznál?
2023. márc. 7. 17:17
 2/3 anonim ***** válasza:
58%
Nem, de egészséges kapcsolatod biztosan nincs a táplálkozással, ha ennyire rá vagy pörögve a súlyodra. Te vagy az ex-anorex?
2023. márc. 7. 17:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt mert mozogsz. Másrészt alig eszek. 1600 kalória az nagyon kevés, 2000 se valami sok. Én 2000 kalóriával fogoyok, pedig nem vagyok egy nagy ember. (66kg) Neked a 2000 szintentartó mennyiség
2023. márc. 7. 18:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!