Ezzel az étkezéssel le tudok fogyni 2 hónap alatt 5
kilót?
Figyelt kérdés
Reggeli: kávé (50 ml tejjel-28 kcal)
Tízórai:- toast kenyér (91g-227 kcal)
- csirkemell sonka(30g-32 kcal)
-omlesztett sajt(35g-70 kcal)
Ebéd:- párolt csirkemell (142 g-159 kcal)
Jázmin rizs (152 kcal)
- 1 db vollkorn toast kenyér(57 kcal)
Vacsora: -vaniliaizu tejes italpor(65 kcal)
-40 gramm milupa tejbegríz por-174 kcal
Mint látjátok, próbalok fehérjedúsan táplálkozni. Szeretnék leszokni a nasikról és az édességekrol mert eddig azok hátráltattak a fogyókúrában.
2023. febr. 13. 06:42
1/9 anonim válasza:
És ebben hol a gyümölcs és a zöldség?
2023. febr. 13. 06:54
2/9 anonim válasza:
Ez nincs ezer kcal. És nincs gyümölcs és zöldség. A vacsora nasi, amiről elvileg le akarsz szokni.
Nem tudom hány kg vagy jelenleg.
Igen, szerintem lemegy az 5kg(ha nem nagyon kevésről indulsz),de nem leszel jól, valószínűleg lesz falásrohamod és a két hónap után még két hónap múlva a dupláját fogod vissza hízni.
2023. febr. 13. 08:17
3/9 anonim válasza:
Ha minden egyes nap ugyanazokat az élelmiszereket fogyasztod, akkor a világ "legegészségesebb" étrendje is egészségtelenné, egyoldalúvá válik, és tápanyaghiány fog kialakulni. Számold a kalóriákat, legyél deficitben, mellette pedig legyen egy kiegyensúlyozott, változatos étrended, mert a "minden áldott nap tartósított kenyér, ömlesztett sajt, italpor, tejbegríz" hozzáállás elég hamar problémát fog jelenteni.
2023. febr. 13. 08:49
4/9 anonim válasza:
Én két napig se tudnék ugyanazt enni. Kalóriát számolj és kész.
2023. febr. 13. 09:34
5/9 anonim válasza:
Nem látom azt a rengeteg fehérjét amúgy. Kis csirke, kis sonka oké. Miért kell amúgy a rizs-csirke mellé kenyér? Miért nem egy nagy adag saláta paradicsommal, uborkával, hagymával? A vacsora értékelhetetlen. És ez kb a hároméves gyerekem adagja.
2023. febr. 13. 11:07
6/9 anonim válasza:
Hany kg meg cm vagy eloszoris? Ez egy gyereknek lenne eleg sztem es hianyzik a zolgseg. Nem vmi egeszseges, taplalo ez igy. Ja es ez max akkor feherjedus ha 30kg vagy..
2023. febr. 13. 12:13
7/9 anonim válasza:
Ez kb egy 5-6 évesnek elég kaja.
De igen, éhezéssel le tudsz fogyni 5 kilót. Ebből 4,5 kg víz lesz :D
2023. febr. 13. 15:16
8/9 NTBS válasza:
Igen, mert ez már éhezés szint.
2023. febr. 14. 06:44
9/9 anonim válasza:
toast kenyér, csirkemell, elég egyoldalúnak tűnik.
amit én használok tejbegríz-port, arra az van írva: étkezési búzadara.
mindegy hogy fogyni vagy hízni akarsz, az instant szarokat el kell felejteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!