Alacsony kalória tartalmú, finom szósz?
Figyelt kérdés
Tavaly két hónapig diétára fogtam magam és sikeresen leadtam a 4 kilót, amire vágytam. Most újra bele kezdenék, viszont szeretném tovább bírni, ehhez viszont kéne valamilyen szósz, ugyanis számomra az tesz szinte minden ételt izgalmassá.
Imádom a nyers spenótot, a jégsalátát, a madársalátát, rukkolát. Ezekhez sem ártana valami öntet. Tudtok nekem ajánlani valamit, ami nem tömény majonéz, ami csak hemzseg a kalóriától? Köszönöm szépen
2023. jan. 22. 23:34
1/7 anonim válasza:
Salátára én teszek három fújás olivaolajat, facsarok rá lime-ot és sózom-borsozom. Nyilván az olaj miatt nem nulla kcal, de elég kevés.
2/7 anonim válasza:
Balzsamecetet próbáld ki, nagyon finom! Én mindig aut teszek a salátára. Meg persze fűszert: bors, pici csili
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2023. jan. 23. 09:18
5/7 anonim válasza:
Én sokszor a joghurtot szoktam használni szószként. Lehet kapni különböző fűszerkeverékeket (főleg Kotányi márkájúban láttam ilyet) is, pl. kapros fűszerkeverék (ahogy előttem már említették is a kapros joghurtosat), tzatziki, cézár. Szerintem szimplán a joghurt is jó öntetként, de akár veszel valami ilyesmi fűszerkeveréket, és akkor csak belekevered a joghurtba és kész is. Nem tudom, hogy az ilyen joghurtos szószok mennyire jönnek be neked, de pl. én imádom az ilyesmiket.
6/7 anonim válasza:
Balzsamecet
Tökmagolaj
Citromlé
(plusz só, bors)
7/7 A kérdező kommentje:
5,6, köszönöm! Nem vagyok oda a joghurtért, de legutóbb is szinte csak azt használtam, szóval majd akkor a fűszerekkel kísérletezek hozzá.
Balzsamecetre még kíváncsi leszek
2023. jan. 23. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!